2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حالم خیلی بد میشه امتحان کن یبار غذاتو نصف بخور ببین بازم اینجوری میشی

‌نگاه کن من اینجوری میشم ب محضی ک معدم پر میشه قلبم تند تند میزنه بعد یهویی در حد یک ثانیه یک ضربه محکم مثل طبل انگار قلبم ب دیواره قفسه سینه برخورد میکنه بعد مث روال قلب تمد تند میزنه من کلا پروپرانولول میخورم قبلش یکی خوردم یکی دیک الان خوردم شد دوتا هر کدوم دوزش ده مال شما هم مث من یک ثانیه مثل طبل بزنه

برو بیمارستان احتمالا سکته قلبی باشه منم همینجوری شدم رفتم گفت سکته قلبی هس رفتم آنژیو

من خیلی اینجوری میشم بار اولم نیست که چندین بار بعد ک‌معده ام پر بشه اینجوری میشم امروز پرخوری کردم اینطوری شد بعدم مدام نیست همون  لحظه بود ک‌رفع شد قرص میخورم خوب میشه

برو بیمارستان احتمالا سکته قلبی باشه منم همینجوری شدم رفتم گفت سکته قلبی هس رفتم آنژیو

رفتم بیمارستان الان نوار قلب گرفتن گفتن نوار قلبت خوبه مشکلی نداری گف سکته تو نوار قلب مشخص میشه از مشکلات معدته ک فشار میاد ب قلب دارو معده داد ..امروز چند استکان چای غذا اب بعد غذا و میوه همه رو یکجا خوردم از صبح چیزی نخوردم بغیر استکان چای صبح .. همه اینارو ظهر از بیرون اومدم باهم خوردم روزهای قبل اینجوری نبودم خیلی کم‌اینجوری میشم زمانی ک‌حجم زیادی میخورم معدم پر بشه اینجوری میشه .