2777
2789

دوست من هم معلم غیر انتفاعی بوده هم الان دولتی درس میده

و میگه مدارش غیر انتفاعی تک بعدی هستن اموزش هاشون اپدیت نمیشه ولی دولتی دائم دوره میذارن براشون 

من میخواستم غیر انتفاعی بنویسم دخترامو بااین حرف دودل شدم 

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من

هردو 

طرف ما غیر دولتی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شهرتون و مدرسه داره

نمیشه نسخه کلی پیچید

اگه می بری غیر انتفاعی حتما دقت کن ببین معلم هاش چطورند

اگه دولتی که کم جمعیت باشه یا دولتی هیت امنایی نزدیک خونتون هست تحقیق کن و بفرست

بازم در نهایت هیچ مدرسه ای صد درصد عالی نیست

چون شانسی یهو می بینی یه سال گیر مدیر بد یا معلم بد میوفتی ولی سال دیگه ممکنه این جوری نباشه و..

دوست من هم معلم غیر انتفاعی بوده هم الان دولتی درس میدهو میگه مدارش غیر انتفاعی تک بعدی هستن اموزش ه ...

منم کسانی رو میشناسم غیردولتی رو میگن بد باز یه عده میگن خوی

حیفه هزینه کنیم و أموزش خوب نباشه

من هیچ تجربه ای از مدارس دولتی ندارم. 

چه در زمان تحصیلم و چه در زمان تدریس، فقط در مدارس غیر انتفاعی بودم و هستم. 

ولی برای اینکه بدونید مدرسه ای خوب هست یا نه، باید در مورد مدیریت، معلم ها و سطح علمی و اجتماعی مدرسه تحقیق کنید. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

منم کسانی رو میشناسم غیردولتی رو میگن بد باز یه عده میگن خویحیفه هزینه کنیم و أموزش خوب نباشه

منم از همین میترسم 

من تهرانم دبستان غیرانتفاعی شهریه اش ۲۰۰تومنه منم دوتا دختر دارم ک سال دیگه باید برن مدرسه 

همسرم میگه غیرانتفاعی بنویس ولی خودم میگم اگه برن غیر انتفاعی و تنبل بار بیان چی 😐😖

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
من هیچ تجربه ای از مدارس دولتی ندارم. چه در زمان تحصیلم و چه در زمان تدریس، فقط در مدارس غیر انتفاعی ...

من خودم دولتی درس خوندم ولی راهنمایی و دبیرستان نمونه دولتی

دخترم کلاس اول غیردولتی نوشتم پشیمون شدم میخوام مدرسشو عوض کنم چون شنیدم خوب نیستن 

همسایمون دخترش اونجا بود میگفت با مدرسه عادی فرقی ندارن

دولتی ما انقدر بد بود که نه تنها چیزی یاد نمیگرفتیم نه تنها از درس زده مون میکرد بلکه باهعث میشد عصبانی هم بشیم خداشاهده من میومدم خونه انقدر عصبانی بودم از دست معلما مجبور قرص مسکن بخورمو بخوابم یعنی طول روزمو تا ساعت 4 از دستم میرفت و کلا اگه تا ساعت 12 شبم میخوندم باز میشد 6 ساعت
شما نمیتونی ساعت 8 شب به بعد از جلوش رد بشی
 درحالی که رقیبای من هم مدرسه شون خوب بود میان خونه یه دوره از اون میکنن و تست میزنن
البته ناگفته نمونه که شهر ما کلا دوتا دولتی افتضاح داشت و یه غیر دولتی که اونم چنگی به دل نمیزد

در کل به نظرم فرقی نمیکنه دولتی باشه یا غیر انتفاعی به نظرم باید مدرسه ای باشه که نتیجه داشته باشه قبولی داشته باشه
الان مدرسه ما کلا امسال 1 دونه قبولی داشت سال قبلم همینطور

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

منم از همین میترسم من تهرانم دبستان غیرانتفاعی شهریه اش ۲۰۰تومنه منم دوتا دختر دارم ک سال دیگه باید ...

واقعا هزینه هام سرسام آوره حالا دخترمن ابتدایی هست و من خودم غیردولتی نوشتم الان آشنا پیدا کردم دولتی بنویسم ک میگن مدرسه خوبیه خیلی دودل هستم نمیدونم چ تصمیمی بگیرم 

دولتی ما انقدر بد بود که نه تنها چیزی یاد نمیگرفتیم نه تنها از درس زده مون میکرد بلکه باهعث میشد عصب ...

برای راهنمایی و دبیرستان ک آره واقعا خیلی شرایط حادتره

دخترمن فعلا ابتدایی

من خودم غیر دولتی درس خوندم

ولی بچم رو قطعا میبرم دولتی

غیر دولتی فقط پول تیغ میزنن از آدم

فقط به هوش و خود بچه بستگی داره درس

من غیر دولتی هم دیدم ی عالم بچه اومدن آخرسر هم رفتن پیام‌نور علوم تربیتی خوندن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی