2777
2789
عنوان

باز شدن پریودی

61 بازدید | 7 پست

سلام 

من به دلایلی دوبار واسه هر بار پریود شدنم یا قرص خوردم که پریود نشم یا وقتی شدم خوردم که کم بشه خیلی

الان که شدم همش لک میبینم

گیاهی چیزی میشناسید معرفی کنید قاعده آور باشه و باز بشه خونریزی زیاد بشه عیبی نداره فقط احساس میکنم باید تخلیه بشه چون شکمم ورم داره 😑

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قرص آهن چه ربطی داره منم همیشه دارم میخورم

من کی گفتم قرص آهن ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون😂🫠چایی با دارچین و زنجبیل و کمی فلفل

زعفرون جوابه واقعا؟ آخه من بعضی وقتا می‌خوام پریود بشم زودتر زعفرون میخورم جواب نمی‌گیرم 

ولی الان لک میگم خدا کنه جواب بده

این معجونی که گفتی احتمالا صورت بیرون نمیریزه؟😑🤣

زعفرون جوابه واقعا؟ آخه من بعضی وقتا می‌خوام پریود بشم زودتر زعفرون میخورم جواب نمی‌گیرم ولی الان لک ...

یعنی چی از صورت بیرون نمیزنت

او دلارامِ تنِ خستہ‌ی بے جانِ من است.✨🤍.