2777
2789
عنوان

برای 23نفر می‌خوام جوجه درست کنم چند تا مرغ بسه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا جوجه هر ۴ نفر یک مرغ متوسط(۲/۵کیلو)فارغ از سن و سال

بنظرم ی مرغ 5نفر رو سیر کنه اینجور نیست؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
به نظرم برای مهمونی بهتره همون 6 تا مرغ باشه.

درسته ممنون گلم از نظرت🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
خودمم نظرم رو 5تا مرغ هست اما ماشاالله پرخورن میترسم کم بیاد

۶تا بگیر 

من برای ۳۰ نفر جمعه مهمون داشتم ۸ تا گرفتم البته زیاد اضاف اومد روز بعدم یکم مهمون باغ موندن خوردیم 

خودمم نظرم رو 5تا مرغ هست اما ماشاالله پرخورن میترسم کم بیاد

یدونه مرغ با وزن کم هم اضافه کن که مطمئن باشی گل

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹