2777
2789
عنوان

کسی بوده درمان بشه

183 بازدید | 16 پست

اول بگم دکتر رفتم و چکاپ کامل شدم پس نگید برو دکتر و این حرفا

تجربه‌تونو میخوام بدونم

یه مدت زیاده (ببخشید ) خلط گلو و بینی زیاد دارم مخصوصا صبحا بدون هیچ دردی ولی همیییشه حالت ضعف و سرگیجه دارم نمی‌دونم به هم مربوط میشن یا نه ولی هیچ تشخیصی نگرفتم خسته‌م از این وضع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم گرمیجات بگیر

شبها اصلا سردی نخور

بعداز غروب و کلا شب حمام نکن

سردی نخور خوردی همراهش حتما گرمی بصورت مصلح بخور

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

این فصل سخته گرمیجات🥴

خب یه مدت رعایت کن جوابه

دمنوش عسل زنجبیل دارچین

دمنوش هل زعفرون عصاره گل سرخ با عسل

دکنوش به لیمو

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بلغم دارین منم اینطور بودم ولی رفتم دارو گیاهی با یک دارو بلغم زدا خوب شدم با اینکه کلی دکترو..اینا رفتم فقط با ی قوطی بلغم زدا گیاهی خوب شدم معمولا پهلو هم دارین و تپلین یکم

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

خودتو با طب اسلامی ان شاءالله درمان کن. خواستی ببینی طب اسلامی شهرتون کجاست تو این تاپیک برو استارترش راهنماییت می کنه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی?page=1

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.