2777
2789
عنوان

کسی بوده درمان بشه

178 بازدید | 16 پست

اول بگم دکتر رفتم و چکاپ کامل شدم پس نگید برو دکتر و این حرفا

تجربه‌تونو میخوام بدونم

یه مدت زیاده (ببخشید ) خلط گلو و بینی زیاد دارم مخصوصا صبحا بدون هیچ دردی ولی همیییشه حالت ضعف و سرگیجه دارم نمی‌دونم به هم مربوط میشن یا نه ولی هیچ تشخیصی نگرفتم خسته‌م از این وضع

سینوزیت نداری

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم گرمیجات بگیر

شبها اصلا سردی نخور

بعداز غروب و کلا شب حمام نکن

سردی نخور خوردی همراهش حتما گرمی بصورت مصلح بخور

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

این فصل سخته گرمیجات🥴

خب یه مدت رعایت کن جوابه

دمنوش عسل زنجبیل دارچین

دمنوش هل زعفرون عصاره گل سرخ با عسل

دکنوش به لیمو

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بلغم دارین منم اینطور بودم ولی رفتم دارو گیاهی با یک دارو بلغم زدا خوب شدم با اینکه کلی دکترو..اینا رفتم فقط با ی قوطی بلغم زدا گیاهی خوب شدم معمولا پهلو هم دارین و تپلین یکم

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

خودتو با طب اسلامی ان شاءالله درمان کن. خواستی ببینی طب اسلامی شهرتون کجاست تو این تاپیک برو استارترش راهنماییت می کنه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی?page=1

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.