2777
2789
عنوان

ب خاهرم گفتم کاش بمیری😐😐😐

271 بازدید | 12 پست

11 سالشه خیلی فتنه و عصبی و اهل دعواس خیلیم پرحرفه 

مدام با خاهر 5 سالم سرجنگ داره و میزنتش 

کلا روزانه فکنم فقط 2 ساعت باهم خوبن 

الانم خاهر 5 سالم داشت طناب بازی میکرد اومد با دعوا از دستش گرف ک چرا کاغذشو میکنی

منم گفتم فتنه کاش بمیری 

پشیمون شدم الان🙁🙁

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

عزیزم

اون تو‌سن بلوغه

اتفاقا بیشتر باید هواشو بگیری

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

شما تو بازیشون دخالت نکن

موقع زدن جلوشو بگیر فقط

عصبی شدی نمیدونم چی بگم بهت

ولی از دلش دربیار

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه یازده ساله نوجوون این رفتارا ازش طبیعیه 

گناه داشت برو بغلش کن از دلش دربیار

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😂😂عیبی نداره فقط معذرت خواهی کن تاثیر نذاره روش 

من به خواهرم میگفتم از توالت عمومی پیدات کردیم کلی ام گریه میکرد 😶🤣

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

خواهرت الان تو سنیه که حرفایی که بهش میزنی خیلی روش تاثیر میزاره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

تو دعوای پچه ها هیچوقت دخالت نکنین 

بدتر میشه 

تجربه اینو میگه

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

اشکال نداره

بشین باهاش صحبت کن بگو منم عصبانی بودم یه چی گفتم ولی بیا به هم قول بدی اخلاقمونو خوب کنیم و باهاش از این حرفا بزن  خیلی اروم و مهربونانه خیلی تاثیر میذاره روش

عزیزم😁

دخترای منم یکیش 8سالشه یکی 5سالش یه دقیقه بازی میکنن ده بار همو میزنن😂 اوایل خیلی دخالت میکرد دیدم فایده نداره الان همو میزنن بعد یادشون می‌ره دوباره بازی میکنن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

به نظرم برای یه دعوای بچگانه انگ فتنه و آرزوی مرگ زیاد بود واقعا

فتنه هم خیلی بار منفی داره یعنی کسی که با مکر و روباه صفتی دردسری درست می کنه. طناب و از دست بچه کشیدن آخرش زورگوییه فتنه نیست.

ترنج