2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و بعد چند ماه بخشیدم

834 بازدید | 42 پست

پارسال تیر ماه متوجه شدم همسرم بهم خیانت کرده 

قصدم طلاق بود رفتم خونه بابام تا زمستون کارای طلاقم انجام دادم بعد حالا شرایط سخت بود تو خونه بابام با کلی شرط و شروط آشتی کردم همون زمستون برگشتم

حالا از اون موقعی که اومدم خونه خودم هر بار همسرم نزدیک میشه بهم ی حس خیلی بدی میگیرم طوری که همیشه پسش میزنم:)

وقتی هم پسش میزنم همش میترسم دوباره خیانتشو تکرار کنه سر همین خیلی بهم میریزم:)

دیشب هی اومد چسبید بهم گفتم حوصله ندارم برو کنار آنچنان دعوایی راه انداخت نصف شب ول کرد رفت بیرون:)

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

هر چی هم فکر کردم کسی و نداشتم بگم بهش گفتم بیام اینجا بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با خودت کنار بیا معلومه الان خیانت نمیکنه و دوستت داره از دلش بیرون بیار و زندگیتو بکن حیفه بعدا حسرت بخوری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه

چرا ؟ الان برو . شما واقعا نیاز داری ب مشاوره اینقدر حال خودت خوب میشه ک پشیمون میشی چرا تو این ۱ سال نرفتی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
حالا که بخشیدی باید زندگی عادی رو طی کنیاز زمان برگشتت رابطه نداشتید؟

چرا ولی خیلی دیر به دیر

از هر ده بار که میاد با بدبختی شاید یکیشو بتونم قبول کنم

مثلا سه هفته ی بار ماهی ی بار

حق داری من سوهرم خیانت نکرده فقط بی محلی و خودارضایی دیگ هیچ حسی بهش ندارم دیشبم بهش گفتم دیگ دوستت ...

اون خودارضایی کرده بود؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....