2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و بعد چند ماه بخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 42 پست
بازم خوبه خونه رو گرفتی.. بازیهدغلطی کرد دست خالی نمیری... اره وااااااقعا سخته رابطه ج با کسی که خیا ...

دقیقا 

وقتی هم میاد سمتم اون همش دنبال اینه که طولش بده من همش دنبال اینم تموم شه

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای درکت میکنم چون لذتی نمیبری دوس داری تموم شه و فراری هستی... خیلی سخته واقعا😫

علاوه بر اینکه لذت نمیبرم از اینکه میبینم اون اصلا تو فضاست حالم بهم میخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم طلاق بهترین راه بود کاش بر نمیگشتی شما تا آخر عمرت نسبت ب این آقا بدبینی دست خودتم نیس

بخاطر خانوادم برگشتم:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دیگ دلیل این دورشدنات خودشه و کارای کثیفش... خیلی هم تحمل داری که همینجورم ساختی بخدا😤

حالا بعد اینکه برگشتم خیلی بیشتر از قبل میچسبه بهم

بی دلیل میاد سرشو می‌زاره رو پام و...

خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا بعد اینکه برگشتم خیلی بیشتر از قبل میچسبه بهمبی دلیل میاد سرشو می‌زاره رو پام و...خیلی سخته

سعی کن ببخشیش حالا که برگشتی دیگ اینجورعذابت کمترمیشه میاد بغلت به گذشته فک نکن همراهیش کن حداقل زجر نمیکشی دیگ 

منم تیرماه امسال ازچک کردن گوشی فقط اعلان برنامه روبیکارو دیدم نوشته بودخانم فلانی درحال تماس یک عالمه تماس واعلان یه پیام توروبیکاکه گفته بودخیلی دوست دارم چندتا استیکربوس وقلب درست ۵تیرساعت یکی ونیم شب دنیاروسرم خراب شدبیدارش کردم اولش پروبازی دراوردکه چیزی نیست رفت بخوابه که من لباساموجمع کردم به خواهرم زنگ زدم بیاددنبالم قسم مرگ مادرشوخوردکه اتفاق بدی بینشون نیفتاده وفقط پیام وتماس تصویری بوده یه رابطه بچگانه رفتم تاصبح باخواهرم باماشین دورزدیم بعدرفتیم خونه خواهرم اومدبه غلط کردن من نمیدونستم چیکارکنم رفتم ازشماره جفتشون شکایت کردم که دادگاه دستورریزمکالمات بده اخه اونم زن شوهرداربود ولی شوهرم به شوهرم خواهرم زنگ زدزن تویادش داده چراراهش دادید خلاصه زندگی چندنفربهم ریخت جنگ اعصاب راه افتادهمه بخاطردخترم بهم عذاب وجدان دادن خانواده هامون فشار اوردن درظاهربخشیدم امادلم صاف نمیشه همش درروزیادم میفته داغون میشم ازقبلم افسرده بودم خیلی بدترشدم فکرمیکردم من ادم حساس وبی گذشتی هستم بخدایه موقعهایی میگم کاش خداهرجورمیتونه راحتم کنه چون به افکارم نمیتونم غلبه کنم دعامیکنم شماحالت بهتربشه صدقه سرهمه حال منم خوب بشه من نه حمایت خانواده دارم نه پشتوانه مالی نه شجاعت تموم کردن دخترمم خیلی اسیب دیده ولی واقعانمیتونم جلوی حال بدم روبگیرم دنبال اینم برم پیش مشاورولی اگه بازم خوب نشم چی دلم نمیخواست تاپیک بزنم چون تحمل حرفهای منفی دیگرانوندارم فقط نمیدونم چرادلم خواست باشمادرددل کنم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
منم تیرماه امسال ازچک کردن گوشی فقط اعلان برنامه روبیکارو دیدم نوشته بودخانم فلانی درحال تماس یک عال ...

الهی بگردم

منم همینم خیلی داغون شدم افسردگی داشتم شدید تو دورانی که خونه بابام بودم..

ی روز میگم ببخشم شاید حالم خوب شه یک روز میگم نبخشم 

کلا گیر کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بگردممنم همینم خیلی داغون شدم افسردگی داشتم شدید تو دورانی که خونه بابام بودم..ی روز میگم ببخشم ...

قربونت الهی خداکمکمون کنه شوهرمن میگه توزیادی حساسی فراموش کن ولی الان هرچی تونی نی سایت تجربه های مشابه روخوندم هیچکس نتونسته کناربیادهمه درعذابن واقعازندگی سخت هست صدبرابربرامون سخت ترش کردن خداازباعث وبانیش نگذره چون توهمین دنیاعذابمون دادن توهمین دنیاجواب پس بدن دعامیکنم خدابه همه زنهایی که طعم تلخ خیانت روچشیدن آرامش بده دلشون روآروم بکنه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔