2777
2789
تازه پارسال فهمیدم جودی باشوگرش ازدواج کرد😂ولی هنوزم دوسش دارم مخصوصاآهنگ شروع شدنشو

آره منم دوسش دارم آقا خدایی شوگر هم دیگه نبود بدبخت 😂۱۴ سال فاصله سنی داشتن کم نیست ولی در حد شوگرم نیست 

#ستاد_حمایت_از_جرویس_پندلتون‍ 😂😂

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارتون باربی ۱ توش جنی و ۱۲ پرنسس ، دریاچه قو ، راپونزل خیلی کارتون داشت الان یادم نمیاد اونارو نگاه ...

لاکپشت های نینجا

آبیه من بودم😂😂😂

یه سر به امضام بزن🤍

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

چوبین🥹🥹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حنا دختری در مزرعه 

قهرمانان تنیس 

روز ها 

دیجیمون ها 

فوتبالیست ها 

آبشار سرنوست 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه بودم عاشق فیلم فوتبالیست ها(سوباسا) بودم 

یه برنامه هم بود اسب های پرنسسی رنگی بودن خیلی خوشم میومد

خونه مادربزرگه هم دوست داشتم

یه فیلمی هم بود یه پسزی با ساعت زمان رو نگه میداشت

حنا دختری در مزرعه قهرمانان تنیس روز ها دیجیمون ها فوتبالیست ها آبشار سرنوست

من با ابشار سرنوشت والیبالیست شدم😂😭

یه سر به امضام بزن🤍

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

من با ابشار سرنوشت والیبالیست شدم😂😭یه سر به امضام بزن🤍

من خودم عاشق والیبالم 😍

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من خودم عاشق والیبالم 😍

اسم اون کله نارنجی هیناتا شویو بود نه؟

با کاگیاما. همون پاسوره

وای خداااااا😭😭😭