2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جوابی که به عروس عمم دادم توهین آمیز بود ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 54 پست

ولی خیالتون راحت  شما هم با پسر عمه یا خاله یا دایی یه دختر مثل خودتون ازدواج میکنید اینو مطمعن باشید 

همون پسر عمه که خودتون بهش اگر خواستگار واقعی باشه جواب رد میدید همون مدلی پسر عمه یکی دیگه بعدش میاد خواستگاریت که اونم از دختر داییش جواب رد شنیده 

و جالبه دختر داییش میگه این دختره چطوری زن این شده اصلا معیار های خوبی برای ازدواج نداره که

دست بالای دست بسیاره بهتره هرگز دل نشکنیم 

ولی خیالتون راحت شما هم با پسر عمه یا خاله یا دایی یه دختر مثل خودتون ازدواج میکنید اینو مطمعن باشی ...

عزیزم معیار های من با این خانم فرق داره 

پس اولا هیچ وقت زن کسی مثل پسر عمم نمیشم

دوما همیشه حد خودمو نگه میدارم و سوالات شخصی از دیگران نمی پرسم که بخوام همچین جوابی بشنوم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به اسی ولی خیلی وقتا پسر عمه خودش واقعا خواستگار نیست عمه یا خاله یا دایی یه چی میگن که فر ...

ما دختر نداشتیم به ما نگفتن ؟

چه خنده دار 

ظاهرا شمام تفکرتون شبیه همون خانمه 

پدر من موقع خواستگاری خواهرش گفت خواهر من میدونه من ملاک هام برا ازدواج دخترم چی هست بارم خواستگاری میکنه لابد فکر میکنه چون پسرش خواهر زادمه پس حتما بهش دختر میدم

چون ما تو شرایط ایشون بودیم ک درکش میکنیم آخه خیلی آدم زورش میاد کسی ک دور انداخته ما رو برداشته فک ...

ن عزیزم اصن اینطور نیس شاید براشما دور انداخته باشه ولی برا خانومش مردرویاها باشه ..شما قراره خودتم ازدواج کنی دوستداری بقیه ائم از عشق اول همسرت چنین فکری درموردت بکنه

ن عزیزم اصن اینطور نیس شاید براشما دور انداخته باشه ولی برا خانومش مردرویاها باشه ..شما قراره خودتم ...

آفرین دقیقا 

منظور منم دقیقا همبن بود 

آدمی که برا این خانم مرد رویاهاست برای من دور از جون دور انداخته ست 

پس دلیلی نداره مدام بگه چرا ازدواج نمیکنی 

خودش بابد بفهمه ملاک ازدواج آدم ها با هم متفاوته 

چون ما تو شرایط ایشون بودیم ک درکش میکنیم آخه خیلی آدم زورش میاد کسی ک دور انداخته ما رو برداشته فک ...

دور انداخته ینی چی؟؟؟ینی الان شما با کسی ازدواج کنی داری با دور انداخته یکی دیگ ازدواج میکنی؟؟؟

حالا شاید این عروس چیزی شنیده حساس شده داره میپرسه

مثلا چی شنیده؟

شاید یکی گفته شوهرت قبلا از این خانوم خواستگاری کرد 

یا مادر شوهرت چن بار خواستگاری کرد 

یا هر چیز دیگ

بالاخره ی حساسیتی ب وجود اومد اونم تازه وارد این خانواده شده خیلی شناختی از اطرافیانش نداره