2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جوابی که به عروس عمم دادم توهین آمیز بود ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین فکرو کرده پیش خودش

آره چون زن پسر دایی منم همین فکرو با خودش می‌کنه 

بهش بگو من اگه میخواستم مث تو شوهر کنم تا شب صد تا عقد میکردم و فارغ میشدم 

حیف ک مشکل پسند هستم 😂

جوابت اشاره به گذشته بود نباید از خودت ضعف نشون بدی و به گذشته اشاره کنیباید بگی هنوز قسمت نشده هر و ...

آدم های این مدلی برداشتشون از این جواب ها اینه که شوهر میخواستم ولی گیرم نیومده 

سوال اون خانم زشت تره

اگ قرار باشه کار زشت یا بی ابیه کسیو مثل خودش جبران کنیم چ فرقی با اون آدم داریم؟؟؟

ی کلمه میگفت هنوز مورد مناسبمو پیدا نکردم

نمیدونم والا نظر آدما متفاوته دیگ من بودم اینطوری جواب میدادم

با احترام به اسی 

ولی خیلی وقتا پسر عمه خودش واقعا خواستگار نیست عمه یا خاله یا دایی یه چی میگن که فردا خانواده دختر فامیلشون نگن ما دختر داشتیم نگفتن 

وگرنه ما اصلا پسرای فامیل برادرمون هستن اصلا صمیمی نیستیم ولی هرگز نه اونا نه ما به ازدواج فکرم نمی‌کنیم 

ولی اینکه تصور کنی پسر عمه سنتی به مامانش بگه و واقعا خواستگاری بوده خنده داره 

اونایی که فامیلن و دختر فامیلشون دوست دارن به خودش میگن نه مامانش اونم به بابا بگه 

نمی‌دونم توهین‌آمیزه یا نه، ولی کار ایشون توهین‌‌آمیزه

قبلاً جواب محترمانه‌ات چی بود؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

با احترام به اسی ولی خیلی وقتا پسر عمه خودش واقعا خواستگار نیست عمه یا خاله یا دایی یه چی میگن که فر ...

اتفاقا خودمم نظرم همینه

واسه همبن جواب رد دادم به پسر عمم

اولا واسه همین دلیل که شما گفتی 

دوما پسرعمم اصلا جایگاه مالی مورد نظر منو نداشت