2777
2789

ارامش🧘🏿‍♀️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازنداداشم اینا یمدت قطع رابطه بودم درکمال ارااامش بودم😐اصلا حوصلشونو‌ندارم روابط زوریه فقط

الان دوباره اشتی کردی ؟من که کلا دور اونو خط کشیدم 

چون سر ازدواجم داشت خودشو میکشت که شادیمو بهم بزنه

من خودم با خانوادم مشکل دارم . اصلا حرف همو نمیفهمیم .فقط مامانم خوبه باهام. برا همین تصمیم گرفتم قط ...

خونواده خودمم همینن . زیاد نمیرم هفته ای یا دو هفته ای یه بار اونم ی ساعت 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان دوباره اشتی کردی ؟من که کلا دور اونو خط کشیدم چون سر ازدواجم داشت خودشو میکشت که شادیمو بهم بزن ...

اره ولی ته قلبم باهاشون‌خوب‌نیستم حوصلشونو ندارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
خونواده خودمم همینن . زیاد نمیرم هفته ای یا دو هفته ای یه بار اونم ی ساعت

من ۱۲ساعت ازشون دورم . سالی دوبار بود که الان شوهرم میگه بچه بیاد اونم سالی یکبار پیش مادرم. اونم میخوام بگپ هروقت من بودم اونا نیان ...

ادمای سمی متاسفانه بعضیاشون دیر شد و اسیبشو زدن اگر سنتون کمه وقتی رفتار سمی دیدید چشم‌پوشی نکنید فق ...

نه من ۳۹سالمه... واقعا خانوادم خستم کردن .همه چیو مبندازن تقصیر من .منم گفتم شما خوبین من بد .دیگه کاری بهم نداشته باشین .برگشتنپ میگن دیدی محکوم شدی!!!!