2777
2789
بزن شبکه ۳ اخراشه.. بازی اسیایی

اها الان 😅

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

فقط من موندم تو اين گروهي كه هستين خسته نشين يه وقت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💙💙💙💙

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤

يه السعد گنده ي گروه بود اونم كه جلوش ببخشينا تيمتون ريد😂😂😂😂😂😂😂😂😂💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

وااااي قشقايي رو من كه يادم نرفته...

شماااااا چطوووور😁😁😁😁😁😁😁

💙💙💙💙💙

میبینم کیسه کشا هم تو تاپیک هستن😉😉😎😎😎

كلا هرجا لنگيا شاخ شن من ميام با ستاره هام ⭐️⭐️

كه بدونن با كي طرفن😎😎😎😎💙💙💙💙💙

جاي هر كي خالي باشع جاي  أون طارمي فاشيست خالي نيست

اون حق داشت برای پیشرفتش تصمیم بگیره . با رفتنش هم کمک مالی به تیم کرد . اون گل میزد در عوض فحش میخورد . تو بازی که خودش موجب برد میشد طرفدارا میگفتن منشا بیاد تو . حالا که رفته دستارو گذاشته تو حنا
انشالله همیشه موفق باشه لایق بهتریناس . اقای گل دو سری بود . و الان هم بهترین مهاجم هفته بیستم قطر شده و تیمشو از ۷ جدول رسونده به ۴ . و لالیگا خواستش . خلایق به جایی میرسن که لایقش هستن