2777
2789

سلام دوستان دیروز به شوهرم زنگ زدم ولی اشغال بود گفتم چرا اشغالی گفت ن شاید آنتن نداشتم ...

رفتم رو ایرانسل من دیدم همون دقیقه داشته با یک شماره حرف میزده ..کلا دو تماس گرفته بوده با شماره ولی پاک کرده بوده فقط توی ایرانسل من زده بوده 

ی پیامم ساعت ۹ صب داده بوده ک سلام خوبی کجایی ولی پیامو پاک نکرده

این شماره ن تلگرام داره نه روبیکا داره هیچی ندارع

اومدم با خط خواهرم تماس گرفتم ببار ک جا نداد بعدش از دسترس خارج کرد بعدش دوباره ج نداد

منم پیام دادم که اره بستن برگشت خورده لطفا پیگیری کن حتی جواب پیامک نداده بگید چی ب چی مغزم نمی‌کشه حالم خوب نیست فقط راهنمایم کنید 

چیزی شد که شما کردی عزیزم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی

از دست این کیبورد 

میگم چی دیدی که شک کردی؟!

همینجوری گفتی چک کنم

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اینایی ک گفتی دلیل برخیانت نیس اگر شوهرت سابقه ی کیفریه خیانت نداره با این چیزا مغزتو ب هم نریز ...

سابقه داشته از همین طریقم مچشو‌گرفتم

خب چرا باید تماس پاک کنه یا چرا هول شد و گفت ن اشغال نبودم 

شنود بزار رو گوشیش من نمی‌دونم چ جوریه ولی دوستم همین کارو کرده بود

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

اینقدر بد بین نباشید شاید سو تفاهمی باشه

کاربر آقا هستم 🤓 کارشناس ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی⚖️                                                                                       

ن عزیزم چندین بار خیانت کرده و از رفتارش متوجه میشم بلد نیست دروغ بگه

بی سروصدا ازش مدرک جمع کن 

خیلی طبیعی و عادی باش 

می‌دونی به خانوم یه حرفی میزد ولی من زیاد باهاش موافق نیستم می‌گفت شوهر آدم هرحال بره با هرکس بره آخرش که برمیگرده خونه و اون طرف رو که نمیگیره و مال منه 

تو اینجور مواقع آدم باید مراقب روح و روان خودش باشه 

دیگه دل سوزاندن به این مرد بذار کنار 

و برای خودت زندگی کن 

اگر تکرار کرد طلاق عاطفی پیشنهاد منه