2777
2789
عنوان

بهم گفتین طلا بخر وقتشه خریدم ارزون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 84 پست
من زیر نیم گرم هم خریدم😂همیشه دست دوم میخرم اجرت نداشته باشنمثلا گوشوار میش یا آویز گردن بند

خب من میگم یچیزی بخرم نه بپوشم نه سرمایه و بدون اجرت و اینا برام اینا مهم نبست 

یه انگشتر ۸۰۰ سوتی ناز دارم ولیدحیف ازین طلهاس که شبیه بدله و به قرمزی میزنه!!شاید یکپ پول گذاشتم روش لنشگتر بزرگ تر خریدم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان بخریم؟

نزدیک ۲ گرم دستبند النگویی دیدم با اجرت ۱۸ درصد. بپوشم برم بخرم یا نه؟ داره منو میخوره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخریم؟نزدیک ۲ گرم دستبند النگویی دیدم با اجرت ۱۸ درصد. بپوشم برم بخرم یا نه؟ داره منو میخوره.

منم بودم میرفتم

رفتی حتما عکسشو بذار

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ولی خب برام مهم نیس چون شوهرم نمی‌ذاره سرکار برم همون موقع چند ماهی رفتم دادم طلا چون طلاهیچی نداشتم ...

مبارکت باشه گلمم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
7630 خریدمدیروز چک کردم ۲۵۰ اومده پایین سیر نزولی گرفتهبدون اینکه بدونم ۱۳ صفر خریدم😂

من ۶۸۰۰ خریدم ولی طرف خیرسرش آشنا بود جوری اجرت گرفت که برام بالای هشت تومن افتاد چهل میلیون اجرت دادم 

فدای سرت الان گرمی ۷۵۰۰ چیزی ضرر نکردی 

همین که پولت خرج نشده طلا شده خوبه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
۷۵۰۰ شده

خداروشکر🤣من شوهرم میگفت ضررکردی انقدر غر زد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️