2777
2789
عنوان

بهم گفتین طلا بخر وقتشه خریدم ارزون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 84 پست
منی که توو گرمی 8200 خریدم چی میگی

یاخدااا چ ضرری😭

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الان میخوای بفروشی که فک میکنی ضرره ؟

طلا رو اگه واسه پس انداز میگیرید یعنی چند ساله هیچ وقتم ندیدم کسی طلا بخره چند سال داشته باشه بعدش ضرر کرده باشه پول نگه داشتن فقط ضرره وگرنه سنگم بخری ضرر نداره بلند مدت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدا یاری کنه ولخرجی نکنم تا اخر ماه زیر یک گرم پولم برسه بخرم🥲

اره منم شاید یک گرمی بخرم 

چی بخریم با یه گرم خخخ😂

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

مگه الان میخوای بفروشی که فک میکنی ضرره ؟طلا رو اگه واسه پس انداز میگیرید یعنی چند ساله هیچ وقتم ندی ...

نه اصلا پس انداز نه

ی مقدار پول برا طلا در نظر داشتم و مقداری برا چیز دیگه وقتی کشید همه شو مجبور شدم بدم طلا

یاخدااا چ ضرری😭

ولی خب برام مهم نیس 

چون شوهرم نمی‌ذاره سرکار برم همون موقع چند ماهی رفتم دادم طلا چون طلاهیچی نداشتم حلقم حتی نقره گرفتن 

هرچند چیززیادی هم نشد ولی بازم خوب شد وگرن خرج میشد

ولی خب برام مهم نیس چون شوهرم نمی‌ذاره سرکار برم همون موقع چند ماهی رفتم دادم طلا چون طلاهیچی نداشتم ...

چیا خریدی

منم چهل گرم داشتم طلا7800بود نفروختم شوهرم وسوسه ام کرد تا طلا اومد6400فروختم بعد گرون د خیلی حرص می ...

وای وای

چرافروختی چی خریدی 

اره منم شاید یک گرمی بخرم چی بخریم با یه گرم خخخ😂

من زیر نیم گرم هم خریدم😂

همیشه دست دوم میخرم اجرت نداشته باشن

مثلا گوشوار میش یا آویز گردن بند 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨