2777
2789
عنوان

وسواس فکری و درمان معجزه آسای آن

189 بازدید | 13 پست

دوستان من دچار وسواس فکری شدید شده بودم الان دو روز هست که هروقت این افکار میاد سراغم سریعا سوره ناس میخونم و نذر بسم الله کردم هرروز 

توی این دوروز واقعا خیلی بهتر شدم. فکر هم نکنید انسان متوهم و نادانی هستم. من تا قبل از این مشکل ارتباطم به شدت با دین کمرنگ بود و دانشجوی شریف هستم و از استدلال و منطق سر در میارم و خرافاتی نیستم ولیکن خیلی به من کمک کرد. شما هم امیدوارم از این راهکار استقاده کنید مطمئن باشید خداوند کمکمون میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هیچ چیز نتیجه نگرفتم تو بگو حفظ قرآن فقط و فقط دارو

عزیزم متوجه هستم واقعا چیز خیلی مزخرفیه ولی از ته دلت یکبار بخواه با این غول بی شاخ و دم بجنگی تا طعم قشنگ زندگیو بچشی . من دیگه از درماندگی زیاد خودمو نجات دادم. مطمئن باش هیچ چیز از اراده تو قوی تر نیست حتی دارو

عزیزم متوجه هستم واقعا چیز خیلی مزخرفیه ولی از ته دلت یکبار بخواه با این غول بی شاخ و دم بجنگی تا طع ...

عزیزم خدا رو شکر شاید برای شما در حد من نبود 

من شبا تا صبح بیدار بودم گاهی میشد ۳ روز نمیخوابیدم توهم میزدم

عزیزم خدا رو شکر شاید برای شما در حد من نبود من شبا تا صبح بیدار بودم گاهی میشد ۳ روز نمیخوابیدم توه ...

دقیقا منم این حالت رو داشتم . یعنی توی خواب همش از خواب می‌پریدم حس میکردم دارم سکته میکنم. یک شب گل گاو زبون خوردم و خودمو بستم به تخت گفتم هرچی بادا باد . صبحش که پاشدم دیدم هنوز زندم و همه ی این چیزها زاییده ذهن من بوده. ولی بازم توهم بیماری و مرگ داشتم . 

دقیقا منم این حالت رو داشتم . یعنی توی خواب همش از خواب می‌پریدم حس میکردم دارم سکته میکنم. یک شب گل ...

میفهمم ولی من هر کاری کردم خوب نشدم به جایی رسید که تو ۲۱ سالگی فشار خون گرفتم و هنوز با منه

میفهمم ولی من هر کاری کردم خوب نشدم به جایی رسید که تو ۲۱ سالگی فشار خون گرفتم و هنوز با منه

خودتو اونقدری مشغول کردی وقت سر خاروندن نداشته باشی؟ شاید اینطوری خیلی کمرنگ شه. 

دقیقا منم این حالت رو داشتم . یعنی توی خواب همش از خواب می‌پریدم حس میکردم دارم سکته میکنم. یک شب گل ...

وسواس فکری یعنی چجوری 

میخوام بدونم خودمم دچارشم یا ن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خودتو اونقدری مشغول کردی وقت سر خاروندن نداشته باشی؟ شاید اینطوری خیلی کمرنگ شه.

الان ک خوب شدم عزیزم یعنی بهتر شدم اون برای چن سال پیشه ولی من وسواس فکری شدیدی داشتم اصلا نمیتونستم کاری بکنم نمیتونستم برم سرکار درس بخونم همش هر کاری میکردم میگفتم اگ اینکارو کنم الان میمیرم یا مادرم میمیره یا....روزای سختی بود فقط وسواس نبود با هنه جنگ و دعوا داشتم 

وسواس فکری یعنی چجوری میخوام بدونم خودمم دچارشم یا ن

یعنی اینکه یچیز که واقعی نیست رو ذهنت یجوری بهش بال و پر بده که حس کنی یه چیز واقعیه! یا مثلا روی افکار منفی زوم بشی و هی بزرگ بزرگ ترش کنی. مثال بخوام بزنم مثلا شکمت درد میگیره ولی ذهنت یجوری اونو بزرگش میکنه انگار دور از جون سرطان داری ! این از نوع وسواس فکری هست . انواع دیگه هم داره وسواس مثل وسواس عملی و ...

الان ک خوب شدم عزیزم یعنی بهتر شدم اون برای چن سال پیشه ولی من وسواس فکری شدیدی داشتم اصلا نمیتونستم ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم که بهتری انشاءلله همیشه سالم و سلامت باشی😍💕