2777
2789
عنوان

خانواده ام بهم حس کمبود میدن

59 بازدید | 8 پست

میگن خیلی لاغری فلان لباس بهت نمیاد لاغری زشته غذا نمیخوری در حالی که من هر نوع غذایی میخورم و همیشه خدا هم گرسنه هستم فقط دو سه نوع غذا هست که نمی‌خورم که خب اکثرا آدما هم غذایی هست که خوششون نمیاد...

حالا من ۵۲ وزنمه ۱۶۵ قد. بنظرتون خیلی لاغرم؟

- یه جوک بگو       + انسان اشرف مخلوقاته

ن

من دوس دارم بشم۵۰

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶۵ ولی ۵۷ م و لاغرم

ببین پودر گین آپ خوردم وزن گرفتم ولی خب گرمه و عوارض اینا داره 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

باز واسه خورد خوراکی گیر میدن خانواده من روحی روانی تخریب میکنن میگن گیج خنگ پیش شوهرم یا مثلا چند روز پیش مادرم گفت واسه عروسی بابلیس میخری که چی بشه تو نمیتونی مو درست کنی فقط'پول شوهرتو حیف میل میکنی خیلی زیاده این مدل حرف زدنش اعتماد بنفس اومده زیر صفر