2777
2789
عنوان

به نظرتون این دخترای شیک که تو خیابون میبینیم ماهانه چقدر خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 127 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هزینه هاش به کنار..ولی خداییش اون همه شیک بودن برای خیابون خیلی حوصله و زمان میخواد🫠مخصوصا تو ...

اخه من تو این تابستون هر چی از خونه اومدم بیرون ماشالا این دهه هشتادیا ی تیپو پوست و ارایشی دارن که ادم حض میکنه. چه خیلی چاق باشن چه خیلی لاغر، ی جور تیپ میزنن ادم محو تماشا میشه. من که دیگه از خونه نیومدم بیرون اعتماد به نفسم پکید. پوستاشون مدل ارایششون کلا با ما دهه هفتادیا خیلی فرق داره

خیالت که از بابت هزینش راحت باشه سلیقه به خرج میدی اتفاقا فقط هزینش مهمه

نه خیلی ها دیدم گرون و زیاد می‌خرن و به شدت بد تیپ  و یه عده هم ارزون و کم می‌خرن به شدت خوشتیپ و شیکن

مگه نمیدونی وقت بزاری دکتر ومهندس صف میبندن واسه ادم 😂😂

مزه میده صف ببندن و رد کنی🤪

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ما ام درامد داریم ولی همون هفت تومن اصلا به بحث زیبایی نمیرسه. انقدر من این چند وقت دکتر رفتن برام پ ...

آره واقعا خیلی سخته درآمد بالا میخواد

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

عزیزم پول دارهستی اونایی که دارن زیاد درگیر کاشت واینا نیستن من هرچی پولدار دیدم اینطوری نبود

خوشم نمیاد کلا از کاشت ناخن متنفرم یه بار تو کودکی  بخاطر عروسی دختر عمه محترم رفتم گذاشتم ناخن هام بعد از اینکه برداشتم اصلا رشد نمی‌کرد رفتم دکتر گفت دیگه نذار یه دارو داد با یه پماد خوب شد 

مهندس 

ربطی به تاهل نداره با شاغلن یا شوهرشون پولدار

ببین خیلی بستگی داره که درامد ماهلنه ثابت داشته باشی. من و شوهرم با هم کار میکنیم ی ماه میبینی بم ده تومن میده ولی چون نمیدونم ماه بعد شرایط مالیمون چیه مجبورم بش دست نزنم. در حد پول باشگاه و تراپی خرج کنم. اگر ادم میدونست ماهانه ی درامد ثابتی داره. خیلی خوب میتونست برنامه ریزی کنه 

اخه من تو این تابستون هر چی از خونه اومدم بیرون ماشالا این دهه هشتادیا ی تیپو پوست و ارایشی دارن که ...

منم دهه هشتادیم😂ولی با ریمل و رژ میام بیرون☹️آرایشم کمه اما استایلم خوبه 😁

ولی خب درست میگی بعضیا جوری استایلشونو تنظیم میکنن و آرایش میکنن که فکر میکنی قبل هر بیرون اومدن میرن سالن زیبایی..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره دیگه مجردم چیکار دارم یکی دیگه بیاد وقتی دستم تو جیب خودمه نیازی به آقا بالاسر ندارم البته خدارو ...

چون از لحاظ مالی مستقلی راحتی 

ما واس به تومان باید التماس این اون بکنیم

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

من ناحن نمی‌کارم چون علاقه ندارم بهش ولی اندازه پول هرچی مراقب زیبایی اینجور چیزا هست ۱۰ برابرش لباس ...

مام باور کردیم

دروغا میگی که چی بشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
موندم از کجا میارن

یه چیزی بگم ؟میدونم در مورد همه نیست قطعا 

ولی اکثر دخترایی که دیدم به خودشون خیلی میرسن دوست پسرای خیلی پولداری دارن 😅😅یعنی عجیب غریب براشون خرج میکنن پسرا 

دختر خواهر شوهر خودم باباش اصلا وضع مالی خوبی نداره خودشم دیپلم به زور گرفت با یه پسره ۷ سال دوست بود البته الان ازدواج کردن 

خودش میگه زن دایی من ماهی ۳۰ـ۴۰ تومن فقط خرج قر و فرم میشه 

کل سر تا پاشو عمل کرده یعنی محاله لباس تکراری ببینی پوشیده