2777
2789
عنوان

به نظرتون این دخترای شیک که تو خیابون میبینیم ماهانه چقدر خرج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 4153 بازدید | 127 پست

من ناحن نمی‌کارم چون علاقه ندارم بهش ولی اندازه پول هرچی مراقب زیبایی اینجور چیزا هست ۱۰ برابرش لباس میخرم لوازم آرایشی هم که دارم آرایش میکنم میرم سوار ماشینم میشم میام نهایتا تو ماه ۶۰ میلیون خرجم بشه فقط خرج خودم تک نفر چون خودم تنهام راحتم 

مهندس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناحن نمی‌کارم چون علاقه ندارم بهش ولی اندازه پول هرچی مراقب زیبایی اینجور چیزا هست ۱۰ برابرش لباس ...

مجردی؟

خودت کار می‌کنی حتما؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

حالا هزینه هاش به کنار..

ولی خداییش اون همه شیک بودن برای خیابون خیلی حوصله و زمان میخواد🫠مخصوصا تو این فصل گرما..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ماهی حدود 7تومن می‌ره خرج اینا اکثرا خودشون در آمد دارن

ما ام درامد داریم ولی همون هفت تومن اصلا به بحث زیبایی نمیرسه. انقدر من این چند وقت دکتر رفتن برام پیش اومد همش خرج سونو و دوا شد. ولی حتی اگر نمیرفتم هم بازم با ۷ تومن نصف کارای اینا رو نمیشه کرد.

مجردی؟خودت کار می‌کنی حتما؟

اره دیگه 

مجردم چیکار دارم یکی دیگه بیاد وقتی دستم تو جیب خودمه نیازی به آقا بالاسر ندارم البته خداروشکر افتاد آقا بالاسرم تو نامزدی مرد 

مهندس 

من ناحن نمی‌کارم چون علاقه ندارم بهش ولی اندازه پول هرچی مراقب زیبایی اینجور چیزا هست ۱۰ برابرش لباس ...

عزیزم پول دارهستی اونایی که دارن زیاد درگیر کاشت واینا نیستن من هرچی پولدار دیدم اینطوری نبود 

چرا اتفاقا لباسو ماهانه میخرن

مگ اینک از حراجی بخرن 

مثلا من کیف چرم خریدم دیگ ۲ساله پول ندادم واس کیف 

بستگی داره لباس تن کی ببینی 

یا خیلی خیلی پولدار باشه و هرماه برند بخره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)