من ناحن نمیکارم چون علاقه ندارم بهش ولی اندازه پول هرچی مراقب زیبایی اینجور چیزا هست ۱۰ برابرش لباس میخرم لوازم آرایشی هم که دارم آرایش میکنم میرم سوار ماشینم میشم میام نهایتا تو ماه ۶۰ میلیون خرجم بشه فقط خرج خودم تک نفر چون خودم تنهام راحتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماهی حدود 7تومن میره خرج اینا اکثرا خودشون در آمد دارن
ما ام درامد داریم ولی همون هفت تومن اصلا به بحث زیبایی نمیرسه. انقدر من این چند وقت دکتر رفتن برام پیش اومد همش خرج سونو و دوا شد. ولی حتی اگر نمیرفتم هم بازم با ۷ تومن نصف کارای اینا رو نمیشه کرد.
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)