2777
2789
عنوان

میشه پربازدیدش کنید خواهش میکنم

144 بازدید | 21 پست

خدا دلش برای من نمی سوزه انگار میشه شما بگید اگه ابرو پیش خدا دارید میشه دعام کنید از درد کشیدن وعذیت کردن بقیه خسته شدم خدا هر دقیقه صدا میزنم هیچ به هیچ همه توسل چله التماس نه دردم معلومه نه درمانم هر لحظه از میشم دیگه این اخرا غذا وابم نمیتونم بخرم بخدا هیچی بهتر سلامتی نیست قدر سلامتیتون بدونید قدر اینکه رو پای خودتون هستید قدر راحت خوابیدن غذا خوردن بدونید بهم نگید مریضیت چیه هستم از حرف زدن فقط دعام کنید شفای جسمی وروحی و روانم بگیرم خدا دلش رحم بیاد بدنی برام نموند روحیه نموند ازبس با گریه التماسش کردم خستم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
الهی خدا بهت سلامتیتو برگردونه ب حق همین روزای عزیز❤️

ممنون خواهر 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی که باید اینقدر گریه کرد و التماس کرد تا دلش به رحم بیاد خدا نیست که.اگر هم هست خدای مهربون نیست که.از موجودی بنام خدا امید کمک نداشته باش جدی میگم وجود خارجی ندارع

عجب بیهوده تکراریست دنیا

✔یا من اسمه دوا وذکره شفا

🌿نذر سفره سیده بانو شریفه کن

دختر امام حسن مجتبی

که به 🍀طبیب اهل بیت معروفه🍀.مانند پدرش مهربون و کریمه.

دست رد به سینه ات نمیزنه

(تو تاپیکم هست چجوری بهش توسل کنی .مطمعنم شفا میگیری.توکل کن بخدا و توسل به اهل بیت راه درمانتون هست)

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خدا شفات بده

ممنون کاش به دعای خیر شما کاش دلم شکسته از عجز ازمنت بقیه از تحمل دردام یه جاباید تحمل کنم یه جا سرزنش بقیه هرکس یه دکتر به نسخه هیچ نتیجه نمی‌ده من بیشتر مریض میشم قلبم از حکمت خدا شکسته از دعاهایی که این هشت ماه  با درد تحمل میکنم و نتیجه نمی‌ده ومن روز به روز آدمی که به منت هیچکس راضی نبودم چنان درهم شکستم که خارشدم یه چوب زرد رنجور که فقط گیر دکتراز چشمای انتظار و ترسیده بچم درد کشیدن وگریه های پدر و مادرم که دارم تو ۲۶ سن الکی الکی پر پر میشم 

خدایی که باید اینقدر گریه کرد و التماس کرد تا دلش به رحم بیاد خدا نیست که.اگر هم هست خدای مهربون نیس ...

نگو خواهر من نگفتم خدایی نکرده ایمان شما بره من فقط خسته شدم شما رابطت با خدا خراب نکن ان شاالله همیشه حواسش بهت باشه 

✔یا من اسمه دوا وذکره شفا🌿نذر سفره سیده بانو شریفه کندختر امام حسن مجتبی که به 🍀طبیب اهل بیت معروف ...

از بس سفره چهله نذر دعا همه تک به تک اماما صدا زدم به هر طریقی چی بگم 

گاهی اوقات خدا در برابر گریه های ما التماس های ما 

کمی بیشتر صبر میکنه...دیرتر جواب میده...

به معنی فراموش کردن مخلوقش نیست

خالق ما صبوره ....و عاشق بنده هاش

به این فکر کن که دوست داره بیشتر صداتو بشنوه.

برو درخونه اش و دربکوب....بالاخره صابخونه در رو باز میکنه

بهت قول میدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ممنون کاش به دعای خیر شما کاش دلم شکسته از عجز ازمنت بقیه از تحمل دردام یه جاباید تحمل کنم یه جا سرز ...

خب دعا و اینا فایده نداره به جاش فقط رو روحیت کار کن روحیه خوب و ایمان به بهبودی همون معجزه شفاست که ما ایرانیا بهش اعتقاد داریم سخت ترین بیماری‌ها هم با حفظ روحیه درمان میشن ول کن همه ما یه روزی می‌میریم دیر یا زود با بیماریت کنار بیا فکر کن یه دوست و مهمون نا خونده ست که بی دعوت اومده تو بدنت و داره اذیتت میکنه بپذیرش و رو درمانت فوکوس کن عجز و گریه و زاری فقط اعصاب خانوادت و بدن خودتو ضعیف میکنه هرچی باید پیش بیاد میاد بی خیال ..خاله من ۷۰ سالشه ده ساله سرطان گرفته از نوع بدخیم تازه متاستاز شده اینقد روحیش خوب بود نه پرهیزغذایی نه گریه و زاری و نه هیچی میگه اینم یه مریضیه مثل بقیه بیماری ها الکی بزرگش کردیم ما ایرانیا

گاهی اوقات خدا در برابر گریه های ما التماس های ما کمی بیشتر صبر میکنه...دیرتر جواب میده...به معنی فر ...

مسخره تر از این توجیه من ندیدم...دوست داره بیشتر صدامونو بشنوه!!!ما گاییده بشیم که اون دوست داره بیشتر صدای ناله یک مارو بشنوه.یعنی خر خنده شرمیگیره از این استدلال ها.

عجب بیهوده تکراریست دنیا

آه.بفرما....والا بخودتون بیاید.خاله من مومن ترین روزگار بود بچش سرطان گرفت گفت خدا فقط اینو ازتو میخام منو ناامید نکن.پس فردا سال پسرخاله مه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

جالبه خودتون هیچی کم نداشتید از دعا و ...از اون مذهبی های دواتیشع...تایپ هاتو دیدم...خدااکر وجود داشت لااقل بخاطر تبلیغ خودش مایوس نشدن مومناش یه حرکتی میکرد من هنووووووز ندیدم یک شفای بی دردسر یه کمک معجزه وار....عمری تحقیق کردم ....فهمیدم اصلا نیست

عجب بیهوده تکراریست دنیا

✔یا من اسمه دوا وذکره شفا🌿نذر سفره سیده بانو شریفه کندختر امام حسن مجتبی که به 🍀طبیب اهل بیت معروف ...

اونا بدبختی خودشونو نتونستن چاره کنند چی میگین خداوکیلی.هیچ کدوم موفق به حکومت و امامت نشدن.خدا هم مثلاً با اونا بود و هیچ جا کمکسون نکرد.حتی از زهرآلود بودن غذاشونم هم خبر نداشتند غیب میدونستند؟ادم مهربون نیاز به التماس و سفره داره...ول کنید بذارید مردم با حقیقت و واقعیت زندگی کنند

عجب بیهوده تکراریست دنیا