2777
2789
عنوان

قانون جذب و رابطه

65 بازدید | 6 پست

بچه ها شده از کسی خوشتون بیاد و هیچ راه ارتباطی با اون طرف نداشته باشید و بعد از یه مدت خود اون شخص بیاد سمتتون و بهتون ابراز علاقه کنه؟ طوری که کرک و پرتون بریزه    اگه تجربه اش رو دارید تعریف کنید لطفا. چون میگن همه چی بر پایه ی انرژیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میشه توضیح بدی

من ی شخص خاصی مد نظرم بود ی مدت نوشتم و تجسم کردم ولی بعدش رهاش کردم خود به خود اومد تو زندگیم 

سر اینم نا امید شدم که این مدت خیلی به مشکل خوردم ولی هرکاری کردم چیزی تغییر نکرد شایدم باید بیشتر صبر کنم جذب شه

❤️‍🩹

میشه تعریف کنی🥺

جذاب ترین پسر دانشکده بود مقطع ارشد وقتی اولین بار دیدمش توی کلاس از بین اون همه آدم از همه جذاب تر بود و همه ی دخترا آشکارا می رفتن باهاش لاس می زدن، دخترایی که از منم خیلی قشنگ تر بودن..من پیش خودم گفتم وقتی این همه دختر براش سر و دست می شکنن چرا بیاد سراغ من

یک سال بعدش به مدت سه ماه هی می اومد پی وی من سوال درسی می پرسید منم اصلاااا فکر نمی کردم منظوری داره یه شب گفت از خودتون نمی پرسید چرا همش دارم بهتون پیام می دم گفتم نه همکلاسید دیگه...گفت می خوام حضوری بهتون به چیزی بگم و گفت...گفت مغروره خیلییی...و فکر کرده منم خیلی مغرورم جذب من شده...حتی با مادرش هم درباره ی من حرف زده بود و می زد...

بعدا فهمیدم دوست دختر نداشته ولی با خانم های بد رابطه داشته چون خیلی جذاب بوده حتییییییی با آقایونم رابطه داشته ...

باورم نمی شه یک سال با چنین آدمی همکلام بودم من که دست کسی بهم نخورده بود