2777
2789

توجیهشم اینه که: 

"بعدشم من درگیر کار ها و افکار و مسیر های خودم شدم توام باید درک بکنی که من نمیتونم انرژیم رو به فقط توی رابطه بزارم 

آرامش رو از رابطه بگیرم بعدش بتونم به اهدافم فکر کنم"

و از شما انتظار درک کردن و صبر کردن داشته باشه ولی شما وابستش شده باشین و حتی صبحا اینکه بدون پیام صبح بخیر اون بیدار میشین رو نتونین تحمل کنین... 

چیکار میکنین؟ 

کارو افکار و مسیرم منظورش همینه که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده و داره فکر میکنه چیکار کنه

اینم در نظر داشته باشین که من تایم امتحانام حتی شب امتحانام باهاش چت میکردم ولی اون چند روز مونده به امتحاناش بهم کفت تنهام بذار

برای من درارتباط با اون بودن هیچ منافاتی با درس خوندنم نداشت اگرم داشت خیلی مهم نبود

میشه خواهرانه راهنماییم کنین و جدی نظر بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات کن قبل از اینکه اون کات کنه و غرورت خورد شه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بخام واقعییتو بگم...

تو وابسته شدی،اونم وابستگی افراطی!

اونم داره از همین موضوع سو استفاده میکنه

اون فکر پیشرفت و کارشه؛تو فکر اینکه هرروز صبح بهت پیام بده!

فکر میکنه هرطور دلش میخاد میتونع باهات برخورد کنه و توام چون منتظرشی،پس میبخشی و رابطرو ادامه میدی.

همونطور ک اون فکر خودشه،توام فکر خودت باش!

یه مدت ازش فاصله بگیر

کار و این چیزا بهونه است، هر آدمی یه دقه وقت میکنه پیام صبح بخیر بگه، یا وقت میکنه تو طول روز بهت یادآوری کنه به یادته. اگه همچین وقتی برات نمیذاره و هیچ جای زندگیش نیستی یعنی براش فاقد اهمیتی. خودم چندین مورد از همچین روابطی رو تجربه کردم که پسر بعد یه تایمی سرد میشد و کار رو بهونه میگرفت. منم فورا کات میکردم چون برام قابل قبول نبود. ولی الان نامزدم با وجود اینکه سرش خیلی شلوغه تو طول روز بارها در حد پیام کوتاه باهام در ارتباطه. منم ازش انتظار ساعت های متمادی وقت گذاشتن ندارم چون میدونم سرش شلوغه

توجیهشم اینه که: "بعدشم من درگیر کار ها و افکار و مسیر های خودم شدم توام باید درک بکنی که من نمیتونم ...

بعضی جاهاش منطقی بود بعضی جاها نه 

خب برا امتحان و درس تمرکز لازمه ولی برا اهدافش چه فکری میکنه مثلا🙄