2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسشو بزار عزیزم البته تنها به آداپتور نیست ها باید سیمتم آمپرش بالا باشه گوشیت چیه؟

میخوام ایرپادو شارژ کنم. نظرات کاربران گفته بودن با شارژر یک امپر شارژ کنید. راستی مال شیائومی 

میخوام ایرپادو شارژ کنم. نظرات کاربران گفته بودن با شارژر یک امپر شارژ کنید. راستی مال شیائومی

خوانده نمیشن ولی برا شیائومی باشه آمپرش بالاست ایرپاد را با شارژر نوکیا ساده و...  بزار البته من با همین میزارم قبلی بعد یک سال آیسی شارژش سوخت ولی این ایرپادم فعلا مشکلی پیش نیومده

خوانده نمیشن ولی برا شیائومی باشه آمپرش بالاست ایرپاد را با شارژر نوکیا ساده و... بزار البته من با ...

اپریادتون مارکش چیه، اخه برا من مدلش پایینه میترسم زود خراب شه، انکرk20

یه عکس از نزدیک از شیائومی گذاشتم، الان یکی ام از سامسونگ میزارم. گوگل سرچ کردم مدل گوشیمو گفت سه امپره ولی این سامسونگه رو دقیق نمیدونم چیه ک سرچ کنم 

کلا شارژر های نسل جدید مخصوصا شیائومی ولتاژ و آمپرشون بالاست اگه واقعا حساسی باید یدونه معمولی بگیری اگه نه باهمینها بزار شارژ،  معمولی ها ارزونن خواستی بگیر

اپریادتون مارکش چیه، اخه برا من مدلش پایینه میترسم زود خراب شه، انکرk20یه عکس از نزدیک از شیائومی گذ ...

برا منم ارزون هست گرون قیمت سوخت ولی این از رو نمیره😂،  پشت شارژر علامت فست یا همان سریع وجود نداره که؟ ⚡