2777
2789

مثلا فکر کنید میرید خونه کسی بعد مثلا شما از قبل دیدید که طرف ۷ کیلو ۸ کیلو گوشت خریده و تو خورشتی یه استخون بزرگ انداخته و سر سفره میگه من قول اینو به فلانی (شما)داده بودم که باهاش یه غدای خوشمزه درست کنم😐قول استخون رو به شما داده و چند بار تکرار میکنه😐

یا مثلا دم عید بهتون میگه هرروز میاید اینجا پلو و مرغ منو می‌خورید و تو خونه تکونی عید نمیخواید کمکم کنید؟(شما هر شب به اجبار میرفتید،من حتی بعضی شبا گریم‌می‌گرفت که چرا خونه خودم نیستم)و خودتون اصلا اونجا آشپزی میکردید برای جمعیت ۸ ۷ نفر😐

بعد چند بار توروتون بزنه که مثلا مهم شوهرت هست که بیاد تو بیای نیای برای ما مهم نیست😐درحالی که من همیشه به اجبار شوهرم اونجا رفتم و اصلا دلم‌نمی‌خواسته برم ...

و هر سری رفتار بدتری باهاتون دارن،چیکار میکنید؟چجوری می‌فهماند که به اجبار اینجایید؟و چجوری شوهرتون راضی میکنید که نرید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت مقصری ، یکبار که گفتن اومدن شوهرت مهمه،  همون لحظه باید بلند میشدی میومدی خونه خودت

منتظر توهین های بدتری باش وقتی این همه سکوت کردی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اونا میدونن به اجبار میای شوهرته که باید بفهمه اینجوری زنشو کوچیک میکنه ..خودش بره چرا باید زناشونو بزکر ببرن بارها دل زنشونو میشکنن باز روز از نو روزی از نو فراموش میکنن ولی اگه خانواده زنش همچین چیزی بگه دیگه پا نمیزاره تو خونشون 

من اینجور مواقع یهو کاسه صبرم لبریز میشه هرچی تو دلمه رو میریزم بیرون حالا هرچیم میخواد بشه

من‌حس میکنم اونا دقیقا همینو میخوان که بعدش به شوهرم بگن دیدی زنت چه بی ادب و وحشیه😐

شما خودت مقصری ، یکبار که گفتن اومدن شوهرت مهمه، همون لحظه باید بلند میشدی میومدی خونه خودتمنتظر تو ...

اینارو پچ پچ میکنن و میگن و شوهرم متوجه نمیشه و حس میکنم دقیقا منتظر ری اکشن من هستن ولی من خودمو میزنم به اون راه

اونا میدونن به اجبار میای شوهرته که باید بفهمه اینجوری زنشو کوچیک میکنه ..خودش بره چرا باید زناشونو ...

رفت و آمدم خیلی کم کردم در حد ماهی ۲ بار ۳ بار اونم ۲ ۳ ساعت ولی واقعا ول کن نیستن نمیدونم باید چیکار کنم😐

سفت جلوی شوهرت وایسا بگو تو هرروز برو خونه مادرت بتمرگ ولی من نمیاااااااااااااااممممممممم مثل مهمون ...

همین کارو کردم و کلا ماهی ۲ بار ۳ بار میرم ولی اونا همچنان ادامه میدن و انگار بدتر شدن از وقتی که نمیرم و بعضی وقتا همسرم تنها میره😐

رفت و آمدم خیلی کم کردم در حد ماهی ۲ بار ۳ بار اونم ۲ ۳ ساعت ولی واقعا ول کن نیستن نمیدونم باید چیکا ...

۲ سه بار زیادشون نمیخواد بری .کسی که احترام نمیزاره احترام تموم نمیگم با بی احترامی در کمال احترام رفت و امدتو کم میکنی وخودشون متوجه میشن وراحت میشی خودت