2777
2789

یه خاستگار داشتم پسر خوشتیپ و از لحاظ ظاهری جذاب بود ولی یه ایراد داشت بچه ننه بود از اونا که مامانه واسش تصمیم میگیره. هرکاری کردم نتونستم کنار بیام که بتونم تا آخر عمر باهاش زندگی کنم و چند روز پیش جواب منفی دادیم

بنظرتون ظاهر چقد مهمه؟تا چه حد معیار باشه خوبه

اولویت اولم نیس

اولویت اخرمم نیس

طوری باشع که بشه تو جمع برد گفت انتخابمه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا شعار نمیدم

جدی ظاهر چیزی نیست که جذبم کنه خوشبختانه برای طرف مقابل متاسفانه برای بچه هام😂🤦🏻‍♀️

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

اولویت اولم نیساولویت اخرمم نیسطوری باشع که بشه تو جمع برد گفت انتخابمه

مثلا من میگم طرف معیارای دیگرو داشته باشه وآدم خوبی باشه قیافه هم نداشته باشه برام مهم نیس بیشتر باطنش برام مهمه بنظرت بعدا پشیمون نمیشم؟

مثلا من میگم طرف معیارای دیگرو داشته باشه وآدم خوبی باشه قیافه هم نداشته باشه برام مهم نیس بیشتر باط ...

این صددرصد 

ذات مهم تره

زیبایی درون از بیرون مهمتره

ولی داغونم نباشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مثلا من میگم طرف معیارای دیگرو داشته باشه وآدم خوبی باشه قیافه هم نداشته باشه برام مهم نیس بیشتر باط ...

بهترین کارو کردی

پسر بچه ننه باید بمونه ور دل همون ننش

نه پشیمونم نمیشی

ظاهر تا اون‌حد‌خوبه که چندشت نشه حالت ازش به هم نخورهولی بعضی ها کمال گرا هستن ظاهر رو در بهترین حال ...

من با ظاهر جذب نمیشم مثلا ببینم یکی اخلاقش با معیار من میخوره ممکنه توجهم بهش جلب بشه