2777
2789
عنوان

خانومای شاغل متاهل و‌مجرد

157 بازدید | 19 پست

کسایی که شغل کارمندی دارین وقتی مجرد بودین و خواستگار میومد چجوری میگفتین که انتظار و توقع ازتون نیاشه تو زندگی برای خرج و حقوق ماهیانتون روش برنامه نریزع طرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن محاله همچین چیزی بری نو زندگی خرجا یکی میشه فقط حق تصنیف اموال باسه ک هرچی درآوردن خریدین نصف نص ...

عزیزم اصلا این طور نیست حقوق زن ماله خودشه وظیفه مرده که زندگی رو برای همسرش فراهم کنه اگر زن ها میخواستن از نون بازوشون زندگی رو بچرخونن دیگه چه نیاز به ازدواج داشتن؟

عزیزم اصلا این طور نیست حقوق زن ماله خودشه وظیفه مرده که زندگی رو برای همسرش فراهم کنه اگر زن ها میخ ...

مگ گفتم وطیفه زنه؟! شما الان شوهرت ی جا کم بیاره میای میگی واااای ن وظیفه من نیست برو از یکی قرض کن؟!

عزیزم اصلا این طور نیست حقوق زن ماله خودشه وظیفه مرده که زندگی رو برای همسرش فراهم کنه اگر زن ها میخ ...

یعنی خانوما برای اینکه یکی خرجشون رو بده ازدواج میکنن ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اگر زندکی مشترک هست خوبه دو طرف در اون سهیم باشنالبته هرچی خریدن به نام هردو بشهمگه اینکه شوهر وضع م ...

اخه بعضی مردا توقع داره زن حقوقشو بیاره تو زندگی خرج همه چی بکنه از طرفی خب وقتی خرج خورده ریزه بشه نمیفهکی کجا رف پولت

مگ گفتم وطیفه زنه؟! شما الان شوهرت ی جا کم بیاره میای میگی واااای ن وظیفه من نیست برو از یکی قرض کن؟ ...

اخه اینکه یه جا کم‌بساره با اینکه هر ماه رو حقوقت برنامه بریزه فرق داره

مساله این نیست که وظیفه کی هست

مساله اینه که چه کاری درسته 

شما وظیفه کار خونه هم حتی نداری  اما به نظرت درسته هیچ کاری نکنی؟!

زنی که بیرون کار میکنه ناخودآگاه دیکه خونه زندگی مثل سابق نمیشه  پولش واسه خودش شوهرش هم وطیفه داره هرماه بهش پول بده؟!!

من اگر مرد بودم قبول نمیکردم منطقی نیست

اگر دو طرف کار میکنن دو طرف خوبه شریک باشن با هم برای پیشرفت زندگی تلاش کنن

خونه بهتر بخرن به نام هردو

پاشین بهتر بخرن

با هم سفرهای بهتری برن

من رک گفتم به نامزدم بعد تاهل تایم طولانی کار نمیکنم. من دکتر داروسازم الان دوره طرحم. رک گفتم هیچ پولی هم خرج زندگی نمیکنم فقط تفریحی کار میکنم. ایشونم کامل قبول کرد که اختیار با خودمه شاغل باشم یا نه و وظیفه مرده که نیاز های خانواده رو تامین کنه. البته روزی چند ساعتو کار میکنم ولی خب جوری برخورد کردم که اصلا قرار نیست کار کنم

مگ گفتم وطیفه زنه؟! شما الان شوهرت ی جا کم بیاره میای میگی واااای ن وظیفه من نیست برو از یکی قرض کن؟ ...

اون موقع آره اگر وام یا چیزی باشه کمک میکنم ولی بعضیا اومدن نقش زن رو عوض کردن از زن انتظار دارن مردانه باشه !! من خواستگارام قبل از اینکه بیان مادراشون میپرسن شغل دختر خانم چیه ماهی چند در میاره؟ خوب الان این یعنی چی؟.... آیا زن ها باید عین مرد خرج خونه رو بده ؟ در حالی که ما آیه داریم که خدا گفته وظیفه زن مادری و محبت به فرزند و پرورش اون ها و و ظیفه ی مرد آوردن نان در خانه است بعدم توی زندگی مرد ها اگر بفهمن زن هاشون همیشه پول داره تا هزینه های زندگی رو بده تنبل میشن ! من دیدم که میگم