2777
2789

اخر الزمان شده جریان از این قراره ی ماشینی روب رو باغی ک درش باز بوده  توقف میکنه مادر همراه با دوتا از بچه هاش میرن داخل زردالو می‌چینن بعد برادر صاحب باغ میاد و با پدر خانواده دعوا میکنه و زنگ برادرش ک صاحب باغ هست میزنه میاد با اون مرد دعوا و بحث راه میندازه بعد صاحب باغ میره از تو ماشینش اسلحه شکاری در میاره و مستقیم شلیک میکنه تو سر مرده حالا ب اینکه اون مرده بدون اجازه  زن و بچش و فرستاده تو باغ کاری ندارم ب خاطر خساست صاحب باغ هم کاری ندارم بخاطر حالا بگو نیم کیلو یه کیلو مغز یارو رو اورده پایین اونم جلو بچه هاش ک تا اخر عمر از ذهنشون نمیره پدرشون ب چ شکلی کشته شد من موندم اقا اشتباه کردی معذرت خواهی میکردی و حتی میگفتی خسارتش هر چقدر باشه پرداخت میکنم  و حلش میکردی چرا اخه با مرده وایساده بحث کردن ک همچین اتفاقی بیوفته؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم چن روز پیش شنیدم

کلا میگن با مردم تو خیابون کل کل نکنید 

هرکی هرچی گفت فحشت هم داد بگو تو راس میگی

ما نمیدونیم مردم چه سلامت روانی دارن یا چه مشکلاتی

یا شاید مواد مصرف کردن

نمونش اون روانیه که لگد زد کمره خانومه

با دیدنش من نفسم گرفت چه برسه اون طفلک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وای چه بد روحش شاد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چقدر بد چقدر غم انگیز 

مردم چشونه 

هم صاحب باغ مقصره هم اون آقا 

یه پدر یه شوهر یه مرد با غیرت مگه اینکارو میکنه زن و بچش و بریزه توباغ کسی دزدی چقد یه عده گداگشنه ان واقعا 

معلوم نیست چه شده بینشون 

خدا بیامرزتش 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

آخه یه سری هم خیلی هار شدن

ما جمعه خارج از شهر بودیم از این تفریحگاهها که تخت اجاره میدن.یه خانواده اجاره ی تخت رو نمیدادن و دعوا به پا شد.به مسئول اونجا میگفتن برو سند رو بیار ما ببینیم اینجا به نام تو هست یا نه.هم گند زدن به روز خودشون هم ما

مثلا زن و بچه رو آوردن تفریح،این چه تفریحیه؟

حالا اون زن هم اشتباه کرده هرجا درباز بود مگه باید سرت رو بندازی بری تو؟ 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چرا لگد زد تو کمر خانمه؟

اون یه چی جدا بوده مال بحث زردالو نبوده اون زن بی حجاب بوده داشته نمیدونم وارد پاساژ یا فروشگاه نمیدونم چی میشده یه مردی میاد از پشت محکم میزنتش تو کمرش زنه پرتاب میشه اونور

چقدر بد چقدر غم انگیز مردم چشونه هم صاحب باغ مقصره هم اون آقا یه پدر یه شوهر یه مرد با غیرت مگه اینک ...

به نظرم بیشتر از همه اون زن

البته اگه دوستان برچسب زن علیه زن بهم نزنن

ماها مادریم وظیفمونه کار نادرست بچه رو اصلاح کنیم نه اینکه خودمون یه الگوی داغون باشیم براشون

بچه باید بدونه هر چی دلش خواست رو نمیتونه از مال مردم داشته باشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آخه یه سری هم خیلی هار شدنما جمعه خارج از شهر بودیم از این تفریحگاهها که تخت اجاره میدن.یه خانواده ا ...

مگه اول اجاره رو نمیگیرن بعد میزارن طرف استفاده کنه؟ حالا اجارش چقد بود ک اینجوری دعوا کردن حالا تخت هیچی بعضیا تو زمین خدا جایی ک مثلا چشمه ای چیزی باشه وایمیسن قسمت ورودی خدا تومن پول میگیرن