2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا بدید یکی دوبار کم کم نازش کنید ترسش بریزه از شما بعد از پشت گردن بگیرید از پشت گردنشون که میگیری عصبای بدنش ازکار میفتن و نمیتونن تکون بخورن

دقت کن ببین مادر گربه ها از کجاشون به دهنش میگیره دقیقا از همونجا

یا اینکه وقتی یکی سرش رو گرم میکنه اون یکی روش سبدی چیزی بندازه و خفتش کنید

خیابونیه نمی تونیم بگیریمش

سلام عزیزم

شما نقاشی آبرنگ کار میکنید؟ این عکس کاربریت هنر خودته؟ به نظرتون اگه کسی بخواد شروع کنه چقدر طول میکشه یه همچین تصویری بتونه بکشه؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

منم یه گربه ی خیابونی با کمک بردم جراحیش کردم ....اونم پاش شکسته ....دوتا پاش زخمی بود .....ارومش کنید اول با غذا دادن اعتمادشو جلب کنید ...با دستکشم بگیرید که چنگ نزنه ....پشت گردنشو باید محکم بگیرین

سلام عزیزمشما نقاشی آبرنگ کار میکنید؟ این عکس کاربریت هنر خودته؟ به نظرتون اگه کسی بخواد شروع کنه چق ...

سلام گلم نه مال من نیست خودمم فعلا مبتدیم 

دوره آبرنگ شیده بخر خیلی عالیه

منم یه گربه ی خیابونی با کمک بردم جراحیش کردم ....اونم پاش شکسته ....دوتا پاش زخمی بود .....ارومش کن ...

راستش پیش ما آرومه شش ماهه بهش غذا می‌دیم 

ولی خیلی نزدیک بشی فرار میکنه نمی دونم چرا

سلام گلم نه مال من نیست خودمم فعلا مبتدیم دوره آبرنگ شیده بخر خیلی عالیه

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی ان شاءالله موفق باشی🌻

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.