2777
2789
بستگی داره سر چه موضوعی با هم حرف میزنن همکاری چیزی باشن شغلشون یه جوری باشه که مجبور باشن با هم در ...

نه دختره بیکاره اصلا صحبتاشون در مورد شغل و این داستانها نیست

خیلیم به من ابراز علاقه می‌کنه

ولی نمیدونم چرا با اکسش حرف میزنه

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختره بیکاره اصلا صحبتاشون در مورد شغل و این داستانها نیستخیلیم به من ابراز علاقه می‌کنهولی نمیدو ...

پس موضوع صحبت راجب چیه؟

از این مدلهاست که مناسب ها رو بهم تبریک میگن چمیدونم سال نویی تولدی چیزی در این حده؟

پس موضوع صحبت راجب چیه؟از این مدلهاست که مناسب ها رو بهم تبریک میگن چمیدونم سال نویی تولدی چیزی در ا ...

نه چن وقت یکبار میشینه کل کارایی که تو این مدت کرده رو براش تعریف می‌کنه همشم بهش میگه خوشگله 

ی دفعه من بهش گفته بود دیگ بهتر از تو گیر نمیاد

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

نه چن وقت یکبار میشینه کل کارایی که تو این مدت کرده رو براش تعریف می‌کنه همشم بهش میگه خوشگله ی دفعه ...

اخه کارایی که اون پسر کرده چه ربطی به اون اکسش داره؟نمیفهمم شاید قبل از شروع رابطه با هم دوستی همسایه ای چیزی بودن که این دوستی الان برقراره