2777
2789
عنوان

همه‌ی روزهای خوشم تموم شدن

127 بازدید | 10 پست

سلام لطفاً تا آخر بخونید بگید چیکار کنم من💔

سال ۴۰۲ وارد دانشگاه شدم و خوابگاهی بودم.

هرروز خوش میگذروندم با اکیپ های مختلف

کلی دوست داشتم و واقعا داشتم دوران جوونیمو به بهترین شکل میگذروندم و خوش میگذشت

گذشت و گذشت آخر ترم دو من رفتم تو رابطه

کم کم پسرای اکیپایی که توشون بودم بخاطر اینکه من رفته بودم تو رابطه ، ارتباطشونو باهام کم کردن

دوستای دخترم هم همینطور 

و دایره دوستام بشدت کوچیک شد و کم کم بجز پارتنرم هیچکیو نداشتم

ازون دختر پر انرژی که هرروز داشت خوش میگذروند تبدیل به یه خانوم شدم که دوس پسرش بعد از ظهرا میاد دنبالش میبرتش کافه و ... شب برمیگردن .از حق نگذریم اون هم پسر خیلی خوبیه و نمیشه گفت مشکل ازونه.

فقط درونگراس و اصلا اهل رفیق و اکیپ نیس که از سمت اون حداقل اکیپ داشته باشم.

بخاطر این موضوع ، من انگار تغییر مود دادم و خودمو پارتنرمو با زن و شوهرها مقایسه میکردم نه دوس دختر دوس پسرها و این گوشه گیری و تغییر مود باعث شد استایلم رفتارم همه چیم تغییر کنه و واسه دختر بلند پروازی که ازدواج اولویت آخرش بود، بشه اولین انتخابش و تو ۲۱-۲۲ سالگی که سن کمیه، دائم به ازدواج فکر کنه و ازین که دوس پسرش که همسنش هم هست نمیتونه همین فردا بیاد بگیرتش گریه کنه‌.

الان یک سال گذشته و احساس می‌کنم این تغییرات رو دوست ندارم. دیشب یه خواب از گذشته‌ی خودم دیدم و وقتی بیدار شدم نشستم زار زار گریه کردم.

من ورژن قبلی خودمو میخوام ، کیوت ، پر از رویا، سرزنده و پر از ارتباطات اجتماعی...

چطوری برگردم به خود سابقم ؟

ینی اون روزا دیگه برنمیگرده هیچوقت:)؟

من جای تو بودم یه زمانی

از اون رابطه اومدم بیرون بعد از سه سال

و برگشتم به زندگی اکیپی و تفریح و اینا و خیلی حالم بهتر شد

بعدشم با یه آقایی رفتم تو رابطه که اون برونگرا و شاد بود و با دوستای اون میریم بیرون. بعدشم اومد خواستگاری و الان نامزدمه دیگه.

حالم تو این رابطه بهتره اگرچه اونم پسر بدی نبود ولی تایپ من نبود.

من جای تو بودم یه زمانیاز اون رابطه اومدم بیرون بعد از سه سالو برگشتم به زندگی اکیپی و تفریح و اینا ...

آخه من پارتنرمو دوست دارم و تایپمه 

رابطمون هم از خیلی جهات خوبه

نمیتونم باهاش بهم بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من پارتنرمو دوست دارم و تایپمه رابطمون هم از خیلی جهات خوبهنمیتونم باهاش بهم بزنم

موضوع اینه که حالت تو اون رابطه خوب نیست. تو باید بتونی توی رابطه خود واقعیت باشی چون اون پسر خود واقعیتو دوس داره.

اگه غیر از اینه، پس باید بگم تو متاسفانه داری خودتو سرکوب میکنی و احساسات سرکوب شده یه روز به شکل خشم میاد بیرون

موضوع اینه که حالت تو اون رابطه خوب نیست. تو باید بتونی توی رابطه خود واقعیت باشی چون اون پسر خود وا ...

من کجا گفتم تو رابطه حالم خوب نیست ؟😑

من دارم میگم دلم برای ورژن قبل رابطم تنگ شده  

چون الان توی رابطه خیلی ازدواجی شدم 

ولی قبلش بچه و پرانرژی و بدون قید و بند بودم و به ازدواج اینا فکر نمیکردم

الان توجه پسرا روم کم شده 

اون موقع توجه اصلی همه پسرا بودم

قطع ارتباطمم با اکیپ ها بخاطر پارتنرم نبود

اونا تا فهمیدن رفتم تو رابطه دیگه موقع بیرون رفتنا نمیگفتن بیام و حذفم کردن

دقیقا. اکیپای اون زمان همه از هم پاشیده شدن

پس چرادنبال اکیپی اصلا اکیپ چ فایده ای داره اکیپ برای کسی ک تورابطه نیس خوبه دونفری ک تورابطه ان بهتره توخلوت هم باهم باشن برم تواکیپ حرف وحدیث پیش میاد سوتفاهم وحرف زدن با دخترپسرای دیگه ...الان مدنیس دیگ اکیپ قبلا شدیدبود الان بیشتررابطه امن دوطرفه خوبه

من کجا گفتم تو رابطه حالم خوب نیست ؟😑من دارم میگم دلم برای ورژن قبل رابطم تنگ شده چون الان توی راب ...

اگرتوجه ی نفرومیخای بایدازتوجه بقیه صرقنطرکنی وقتی دلبرداری بایددل ازبقیه برداری

پس چرادنبال اکیپی اصلا اکیپ چ فایده ای داره اکیپ برای کسی ک تورابطه نیس خوبه دونفری ک تورابطه ان بهت ...

بحث مد بودن نیس

اکیپ یطور خوش میگذشت

دو نفره یطور

من هردو مدلش و میخوام

بحث مد بودن نیساکیپ یطور خوش میگذشتدو نفره یطورمن هردو مدلش و میخوام

اکیپ برای ادمی ک تورابطه نیس خوبه چون باهرکی میتونه بگه بخنده ولی رابطه فرق میکنه یسری چارچوباداره میتونید با کسایی ک اونم دوسته وزنووشوهرن بریدبیرون ک حداقل زوج باشین همتون