2777
2789
عنوان

مرد بی غیرت میدونی کیه

206 بازدید | 13 پست

مردیه که کار نمیکنه .بی مسئولیته.بفکر زن و بچش نیست.میخوره میخوابه.زبونشم درازه...

لعنت به پدرمادرایی که برا همچین پسراشون میرن زن میگیرن ..

غیرت فقط این نیست که زن و بچه تو .تو خونه قایم کنی مبادا چشم نامحرم بهش بخوره..عیرت یعنی نزاری بچت از همسن و سالاش عقب بیفته براش پدری کنی.در حد توانت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود دخترا هم باید عاقل باشن با پسر بیکار و بیعار ازدواج نکنن تو آشنایی تا حدودی مشخص میشه طرف چقدر کاری و مسیولیت پذیره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

و یه فکت قوی بهتون بگم : 

به این مردایی که گفتین آنقدر راحت دختر میدن که نگو

ولی پسری که روی پای خودشه بهش جواب رد میدن

نگین نه که تا خود فردا تو اشناهامون و بعضیا مثال میارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

غیرت تعریف خودشو داره، هم به حجابه هم به اینه خانوادت رو تامین کنی 

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

خود دخترا هم باید عاقل باشن با پسر بیکار و بیعار ازدواج نکنن تو آشنایی تا حدودی مشخص میشه طرف چقدر ک ...

منظور از این حرفا پدرم بود..خواهرم بچه مدرسه ایه اون که نباید کار کنه وظیفه ی پدره که نیازاشو برطرف کنه اما هزار تومنم پول نمیدیه

و یه فکت قوی بهتون بگم : به این مردایی که گفتین آنقدر راحت دختر میدن که نگوولی پسری که روی پای خودشه ...

دقیقا 

مشکل روی سکه ی مهریه اس 

اونی که دستاوردی نداره میاد میگه صد هزار تا سکه بنویسید. فردا بخواد طلاق بگیره دختر مرده میگه من یکی رو‌هم ندارم قسطی کن سالی نیم سکه ماهی ۴ میلیون ولی تا سر پیری طلاقت نمیدم 

واسه کسی که  زحمت کشیده کسب و کاری داره 

بگو ۱۴ سکه به نظرم زیاده 

چون فرداش دختر بره طلاق بگیره ۱۴ تا میشه ۱۵۰۰ میلیارد  یک خونه کوچیک و یک کوییک صفر ازش میگیره  و تازه تا اخر عمرشم باید نفقه به دختر بده ماهی ۳-۴تومان حداقل! 

دقیقا مشکل روی سکه ی مهریه اس اونی که دستاوردی نداره میاد میگه صد هزار تا سکه بنویسید. فردا بخواد طل ...

ممنون از درک و شعور شما که تو این جامعه دارین میبینین مشکلات مرد ها و زن ها رو

آخه این موضوع برای خودم اثبات شده

دختری رو میخواستم بهم ندادنش با اینکه همه چی داشتم 

اخر دادنش به یه پسری که هیچی نداره و راننده اسنپه و خرج بخور بخاب و دور دور رفیق بازی شو از پدرش میگیره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم