غذای سرت
هرچی بوده مهم نیست
انشاالله سالهای بد
مهم اینه جلوی خراب شدن اینو بگیری
روغن جامد بریز......اگر جامد نداری
خوب گوش بده
دو سه سانت سر بطری ها رو خالی کن
ربشونو خالی کن
جای خالی تا بالای بطری روغن مایع بریز
آروم بریز فرو نره تو رب
جمع بشه بالای بطری
زمانی که هم که آوردید جلوی دست
استفاده خواستی کنی
مانده مابقی رب رو با بطری بزار تو یخچال
تا زمانی که تمام بشه
باز بشه هوا بخوره بعد یک هفته گازدار میشه وبد مزه
تنها راه جلوگیریش بعد باز شدن یخچال
یخچال جا نداشتی
بریز تو کیسه فریزر بزار فریزر
تیکه تیکه بردار بنداز تو غذا