2777
2789
عنوان

بچه ها من رب درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 64 پست

چون نزاشتی ربت ،آبش کامل کشیده شه 

نمکش هم کمه و روغن باید روی ظرف ها بریزی 

همون کاری که مامانت کفت انجام بده و رب ها رو بزار یخچال یا فریزر 

ما هر سال کلی درست می‌کنیم در ظروف دربسته ،شیشه های ترشی و مربا و ظروف پلاستیکی رب میزاریم روی هر کدوم یک قاشق روغن میزنیم در هاشونو محکم میبندیم و نیزاریم فریزر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزمنمک نمیدونم چی بود

غذای سرت 

هرچی بوده مهم نیست 

انشاالله سالهای بد 

مهم اینه جلوی خراب شدن اینو بگیری 

روغن جامد بریز......اگر جامد  نداری 

خوب گوش بده 

دو سه سانت سر بطری ها رو خالی کن 

ربشونو خالی کن 

جای خالی تا بالای بطری روغن مایع بریز 

آروم بریز فرو نره تو رب 

جمع بشه بالای بطری 

زمانی که هم که آوردید جلوی دست 

استفاده خواستی کنی 

مانده مابقی رب رو با بطری بزار تو یخچال 

تا زمانی که تمام بشه 

باز بشه هوا بخوره بعد یک هفته گازدار میشه وبد مزه 

تنها راه جلوگیریش بعد باز شدن یخچال 

یخچال جا نداشتی 

بریز تو کیسه فریزر بزار فریزر 

تیکه تیکه بردار بنداز تو غذا 




نمک نانوایی چیه؟

همون نمکی که نانوایی ها استفاده میکنند 

بنک دارها دارند 

یه نمک خاصی خیلی ریزه وید  داره 

برای خیار شور چرب از اون استفاده کنی نتیجه عالی عالی میشه 

کیسه های بزرگه ولی بسته بندی کوچیک هم داره .از لحاظ قیمتی هم مقرون بصرفه هست 


غذای سرت هرچی بوده مهم نیست انشاالله سالهای بد مهم اینه جلوی خراب شدن اینو بگیری روغن جامد بریز..... ...

ممنون عزیزم لطف کردی

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
احتمال داره امسال نمک کم ریخته باشی مامانم همیشه رب رو شورتر درست می کنه که خراب نشه

اره خودمم همین فکرو میکنم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

عزیزم من همیشه ربام  کنسرو می کنم چطوری 

همینطوری که داغه می ریزم تو یه شیشه در فلزی سالم چپه میذارم چند ساعت بمونه موقع برداشتن هم چک می کنم درش مثل کمپوت سفت شده باشه 

شیشت سالم باشه و درست کمپوت بشه چهار سالم می مونه اصلا رب و شل وردار من گوجه برا املت تو شیشه می ریزم 

حالا مدل شما که سرد شده ربات و بری تو شیشه بچین تو یه قابلمه بزرگ آب تا نزدیک سرش پر کن زیرش کم خیلی نه باشه 

بذار بیست دقیقه تا نیم ساعت شیشه ها تو آب قل ریز بزنه بعد خامخوش کن از حرارت که افتاد شیش ها رو بردار 

بازم تست کن شیشه ها کمپوت شده باشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792