2777
2789
عنوان

بچه ها من رب درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 64 پست
اسی مامان منم میزاره توشیشه مربایی همیشه رب توشیشه مربایی داره روشون نمک و روغن بزن خراب نمیشه

ممنون عزیزم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم چند ساله درست میکنم 

کپک نشانه آب 

رب شما داخلش آب رفته 

حالا یا گرم بوده یا داغ بوده داخل ظرف ریختی 

بعدش بخار کرده همون بهتر باعث کپکش شده 

باید بزاری رب سرد سرد بشه بعد یک روز سرد شد بریزی تو ظرف 

یا شاید بطری که داشتی داخلش آب بوده 

واز همه بدتر اینکه رب رو باید بزاری حسابی غلیظ غلیظ بشه بعد خاموشش کنی 

اگر غلیظ نشه آبش سر نمیره بعدا سر رب جمع میشه 

ظرف هم همیشه بریز تو بطری نوشابه وبطری آب چهار لیتری 

ومن آخر کار که خالی کردم تو بطری سر همشون یه قاشق روغن جامد میریزم 

حتی اگر آب هم داشته باشه  روغن جامد جلوی هوا کشیدن وکپک ومیگیره 

وتا چند سال بدون تغییر مزه و رنگ میمونه 

پیشنهاد من به شما روغن جامد 

روی نمکی که ریختی 

روغن بریز 

وقتی هم اولش میخوای استفاده کنی 

بطری فشار بده 

روغن و نمک جدا بریز تو یه کاسه که قاطی با غذات نشه 

جداگانه برای غذا کم کم ازش استفاده کن

درضمن اگر روغن ریختی مهم نیست جای گرم یاسرد باشه 

ولی اگر نریختی حتما رب بزار جای خنک چون همون کپک کم کم باعث میشه رب مزه ش بد بشه وترش گاز دار میشه

۳۰ ۴۰ تا شیشهاز منم هیچ وقت خراب نمیشد از پارسالم هنوز هست هیچیش نشد

پس یه کم سختی بکش پاشو بریز شیشه نوشابه

اگه قیف داری راحت تره

وگرنه باز میخوان کپک بزنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم دوست ندارم اینقدر سختی داره ک نگو خیلی خسته میشم ولی شوهرم نمیذاره😒🙄

وای انجام نده، الانم بگو کپک زده، اینطور فایده نداره، خستگی میمونه، 

کمک میکنه؟ من همسرم اصلا کمک هم میگفت نمیکنم، منم شاید۲بار گرفتم تو۱۵سال ازدواج اونم مقدار کم ها نه زیاد، الحمدالله دیگه نپختم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اره مامانم اونجوری درست میکنهروغن مایع نمیشه؟

دفعه بعد که درست کردی وقتی سرد شد بسته بندی کن بزار فریزر البته تودوتا کیسه بزار چون آب اضافی درمیاد ومیریزه رو سایر وسیله هات

این رب یا کمی زود برداشته شده یا گوجه کپک زده داشته وحواستون نشده باون پخته

وای انجام نده، الانم بگو کپک زده، اینطور فایده نداره، خستگی میمونه، کمک میکنه؟ من همسرم اصلا کمک هم ...

رب خیلی سخته

باید حسابی آبش جمع بشه تا کپک نزنه

اون آخرش هم هی قل قل میزنه تمام هیکل آدم ربی میشه و میسوزه

منکه خودم همه چی درست میکنم

ولی رب رو هرسال از دیوار پیدا میکنم خونگی میخرم راحت تره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم منم چند ساله درست میکنم کپک نشانه آب رب شما داخلش آب رفته حالا یا گرم بوده یا داغ بوده دا ...

سلام گلم هم شیشه ها خشک بودم هم رب یک روز کامل خنک شده بود فکر کنم نمکشو کم زده بودم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
سلام عزیزم منم چند ساله درست میکنم کپک نشانه آب رب شما داخلش آب رفته حالا یا گرم بوده یا داغ بوده دا ...

چقدر کامل

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

رب خیلی سختهباید حسابی آبش جمع بشه تا کپک نزنهاون آخرش هم هی قل قل میزنه تمام هیکل آدم ربی میشه و می ...

بله واقعا سخت، مخصوصا آپارتمان

گذاشتی رب حسابی غلیظ بشه نمک هم همیشه نمک ید دار استفاده کن یا نمک نانوایی

نمک نانوایی چیه؟