2777
2789
عنوان

بچه ها من رب درست کردم

555 بازدید | 64 پست

هرسال درست میکنم هیچ وقت خراب نمیشد

این سری ک درست کردم تقریبا دو هفته پیش بود

امروز رفتم نگاهشون کردم دیدم اکثرا روشون کپک زده

مامانم گفت کپکارو جدا کن و ی قاشق نمک بریز روشون

به نظرتون دیگه کپک نمیزنه؟

میدونم الان ی سریا میگید کلا باید بریزم بره ولی شوهرم میکشتم😑😑😑😑

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

وایسا ملمانم پیشم نیست اومد ازش می پرسم کامنت میذارن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بریزی تو شیشه نوشابه روشو یه قاشق روغن بریزی

دیگه هیچیش نمیشه

کپک رو بگیر بریز دور بعد اینکارو کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

امسال خیلی گرم، تویخجال بگذار همش

درش هم محکم ببند

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم بعضیا گوجه رو میزارن یکم کپک‌بزنه بعد درستش میکنن ب روشی خاص وقتی رب درست میکنی روشون یکم روغن ...

اره مامانم اونجوری درست میکنه

روغن مایع نمیشه؟

احتمالا آب گوجه خوب گرفته نشده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

باید بریزی تو شیشه نوشابه روشو یه قاشق روغن بریزیدیگه هیچیش نمیشهکپک رو بگیر بریز دور بعد اینکارو کن

کپکشو بگیرم این کارو بکنم دیگه کپک نمیزنه؟

کپکارو جدا کن روغنو نمک بریز روش از اولم همین کارو باید میکردی بعد بزاری یخچال

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``