خب مثلا عکس کاربرا و همسر کاربرای اینجا بع چه دردتون میخوره که دانلود میکنید تاپیک قبلمو الان دیدم هفت نفر دانلود کرده بودن واقعا برام عجیبه برا چشونه مثلا میرن تو گالری هر روز نگاش میکنن هدفشون چیه😂😂
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ۱۰۰ نفر دیدن فقط ۸ نفر دانلود کردن پس دانلود مستقیم نیس
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
البته که حق با شماست و از نظر من هم خیلی دلیلی نداره یک نفر راه به راه تاپیک بزنه از همسرش تعریف کنه و عکس بزاره این کار یکم عقده گانه بنظرم میاد
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
البته که حق با شماست و از نظر من هم خیلی دلیلی نداره یک نفر راه به راه تاپیک بزنه از همسرش تعریف کنه ...
بله حق با شماست نمیدونستم اینجا فقط باید تاپیک خیانت همسر تنفر همسر طلاق همسر حق داریم بزاریم چون این عقدگانه نیس 😂🙏
خب اگ میخوای کسی دانلود نکنه کلا نزارباید احتمال بدی ک ممکنه این اتفاقم بیوفته
برام مهم نیست عجیبه فقط