2777
2789
عنوان

بچگی کردی❔🌚✨

250 بازدید | 26 پست

الان مامانم داره با دوستش که دکتر ماما هست و یه جورایی روانشناسی هم بلده چون کلی کلاس و سمینار میرفته درد و دل میکنه راجب من صحبت میکرد که مثلا بهار بچگی نمیکرده بچه های خواهر زاده هام یا خواهرامو نگه میداشته

چرا اینطوری بودم من؟

همیشه میخواستم براشون مادری کنم با وجود اینکه خودم بچه بودم ولی بچه های دیگه غر میزدن و اصلا سمتشون نمیرفتن یا فقط یه نیم ساعت باهاشون بازی میکردن و میرفتن ولی من میخواستم بهشون شیر بدم رو پام بخوابونمشون لالایی بخونم براشون

شمام اینطوری بودین؟

یا بچگی میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد برگردم به کلاس بخ پیش دبستانی  تا سوم البته فقط و فقط زمانایی که مدرسه بودم خونه اصلاااااااااااااا بمیرمم نمیخوام برگردم 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

آره خیلییییییی به قدری که تنها دورانی که ازش راضی بودم بچگیمه هنوزم حسرتشو میخورم که چرا زود تموم شد 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛