2777
2789
عنوان

بچگی کردی❔🌚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
دلم میخواد برگردم به کلاس بخ پیش دبستانی تا سوم البته فقط و فقط زمانایی که مدرسه بودم خونه اصلااااا ...

عزیزممم🥲

ولی من ۶.۷ سالم که بود بچه داری میکردم😂🤦🏻‍♀️

بعد از اون منم از ۱۳ سال به بعدو دوس ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم همیشه دوست داشتم بازی کنیم با بچه های فامیل اما اونا هیچ کدوم پایه نبودن و چون تو فامیل کوچیک ترین بچه بودم هیچ وقت بزرگان نمیومدن باهم بازی کنیم اما خیلییی بازیگوش بودم

منم زیاد بچگی نکردم از اولم سربزرگ بودم و بیشتراز سنم میفهمیدمولی این اصلا خوب نیس

بیشتر از سنم نه نمیفهمیدم ولی درک میکردم 

بیشترم دوس داشتم بچه داری کنم با وجود اینکه ۶.۷ سال بیشتر نداشتم الانم پشیمون نیستم ولی خب برام جالب بود

عزیزممم🥲ولی من ۶.۷ سالم که بود بچه داری میکردم😂🤦🏻‍♀️بعد از اون منم از ۱۳ سال به بعدو دوس ندارم

منم از کلاس سوپ به بعد دوس ندارم🙂😂

چه بامزههه😂😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

خدا رحمتشون کنه عزیزم💔روحشون قرین آرامش و خودت سلامت باشی

ممنون عزیزم.. الان نمیزارم حسرت هیچی ب دل بچههام بمونه... 

بـچگی کنن

جوونی کنن. 

کاری بهشون ندارم اصلا

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐