2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنین

65 بازدید | 10 پست

اول بچه بزرگم ۴ ۵ روز استفراغ حالت تهوع داشته خوب بردمش دکتر امپولش زدن حالا داده ب خواهر۲ سالش از ۵ صبج من بیدارم همش بیقراره استفراغ کرد نمیدونین چ دارویی بدم ویزیت خیلییی گرونه ۷۰۰ تومن دبروز خرج بچه بزرگم شد

باید دارو و امپول مصرف کنه ویروسه خیلی قوی هستش دخترمنم گرفت بعد من گرفتم ینی داغون شدیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دخترم هر موقع دل درد یا دل پیچه اینا می‌گرفت داروخانه پودر کیدی لاکت می‌گرفتم بهش میدادم خوب میشد حالا گفتم ببین اگه میتونی بگی. بهش بده ان شاء الله خوب بشه 

ببرش درمونگاه ، کوچولوعه زود از پا دربیاد خدای نکرده

درمونگا دختربزرگرو بردم بیفایده بودا گاش بازم قید پولمو میزدم میبردمش دگتر این یکیو..

شوهرم پیشم بود فکرشو نمیکردم ی راس میبردمش اما متاسفانه ماموریته و اقا ی مبلغ خاصی بهم میده

دقیقا ینی امروز از خستگی فریااااد زدم وقتی دیدم اینم باز گرفته

بیچاره ها دست خودشون نیس که...من باردارم‌هستم ینی مردمو زنده شدم شکمم توش انگار اب جوش ریختن صدای قُل قُل اب میداد قشنگ کارم ب سرم کشید ....زودتر دخترتم خوب بکن ک خدایی نکرده شمام‌نگیری ..اصلا دهنیشو نخور زیاد نفس ب نفس نده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیچاره ها دست خودشون نیس که...من باردارم‌هستم ینی مردمو زنده شدم شکمم توش انگار اب جوش ریختن صدای قُ ...

امروز دختربزرگرو زدم درحدبکم گفتم ازبس چیزای خرت پرت میخوری مریضی میاری توخونه اعصابم قاطیه اره اینا همینجور همش شکمشونو ب زمین میکشن ی دردخیلی بدیه فک میکنم