2777
2789
عنوان

برم خونه بابام و اقدام کنم برا طلاق

374 بازدید | 26 پست

دیروز عصر من رفتم حموم و بعدش شوهرم غروبی گفت دیرتر میاد خونه منم گفتم وس میرم خونه دخترعموم و شوهرمم دو ساعت بعد همونجا اومد دنبالم دیشب فهمید حموم رفتم گف تو بهم نگفتی رفتی حموم ! تو که بعدش رفتی خونه دخترعموت معلوم نیس جای دیگه نبوده باشی و دیشب دیگه بحثمون شد و دست گذاشت رو‌گلوم علنا داشت خفم میکرد 

الانم صبحه و شوهرمم خوابه 

نمیدونم برم‌خونه بابام ؟ بهش گفتم لیاقت اینهمه از خودگذشتگی منو نداشتی کل طلاهامو دادم که ماشین بخری اینه رفتارت با من گفتم بیکاری .رفیق بازی .تریاکم هر از چند گاهی که میکشی پول نداری خونه نداری هیچی نداری دارم باهات سازش میکنم اینجوری رفتار میکنی باهام 

گفتم خیلی شک داری بهم بشین تو خونت پیش رفبقات نرو میگه تو میگی چون میرم پیش رفیقام پس خیانت میکنم تهدیدم میکنی !!!

برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باهاش حرف بزن جدی و تهدید اگه بری خودت سبک میکنی این آدما یه سابقه بدی تو خانواده خودشون داشتند میتونی یه فرصت بدی و جدی صحبت کنی اگه میخوایش اگه واقعا دیگه نمی‌خواهیم که راهت برو 

همونجا ک خفت کرد باس میرفتی ن بخوابی و پاشی بری بازم دیر نشده بهتره جلوش بگیری انقدر شکاک ادم ک تهمت بزنه شوهر منم شکاکه خیلی ولی تا این حد ک بگه با یکی دیگ‌بودی ن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
همونجا ک خفت کرد باس میرفتی ن بخوابی و پاشی بری بازم دیر نشده بهتره جلوش بگیری انقدر شکاک ادم ک تهمت ...

ما  نزدیک عروسیمون که بود یکی بهش زنگ زد زنت با فلانی خوابیده شبی که تو بیمارستان کتکش زدی درصورتی خدا گواهه دروغه شکایتم کردم ازون شماره ولی دیگ پیگیر نشدم به شوهرمم گفتم یارو پیدا کن حرف منو باور نمیکنی حرف اونو چی 

اسی خواهر منم مثل توعه حیلی بدتر تو تاپیکام گفتم بخون

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉