2777
2789
عنوان

چقدر از شیر گرفتن بچه سخته

60 بازدید | 5 پست

دلم کبابه برای بچه م. میدونم بزرگ شده و وقتشه. ولی خیلی برام سخته. نمیتونم باور کنم بچه م دیگه شیر نمیخوره. نمیتونم باور کنم این روز بالاخره اومد. 

چندسالشه؟ 

خیلی سخته منم پسرم مهرماه دوسال میشه از حالا موندم چجوری بگیرمش خیلی خیلی وابستس مخصوصا موقع خواب😢

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟ خیلی سخته منم پسرم مهرماه دوسال میشه از حالا موندم چجوری بگیرمش خیلی خیلی وابستس مخصوصا مو ...

۲۱ ماهشه. پسر منم خیلی وابسته ست. خیلی وقته همه میگفتن از شیر بگیرش. دکترش هر بار میگفت. ولی شرایط مهیا نبود. یا مریض بود یا من درگیر کاری بودم که نمیتونستم تمرکز صد در صد بذارم. نمیخواستم سرسری و با روشای اشتباه باشه و بچه م تلخکامی بچشه و تراماتایز بشه. به مرور کم کرده بودم شیرش رو و الان یه وعده قبل خواب و گاهی یه وعده نصف شب میخورد. ولی قشنگ مفصل میخورد. امکان نداشت بدون شیر بخوابه.  برای چند روز دیگه برنامه ریزی کرده بودم که کامل قطع کنم ولی یهو شرایطی پیش اومد که بدون ناراحتی پسرم قبول کرد نخوره. منم همون حرف ها رو طی روز تکرار کردم. الان ۲۴ ساعته شیر نخورده. دلم کبابه براش. دلم داره میترکه. دلم برای شیر خوردنش تنگ شده.