2777
2789
عنوان

نی نی سایت وددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست
خوبه خوبه بالاخره بفهمن بهتر اینه وقتی کار از کار گذشت بفهمن 🙃😂😁

نه دیگه قرار نیست بفهمن چون خیلی بد میشه ممد بشه آرزو وای تصورشم سخته

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

عه درخواست دادن بهت خخخخ

اینجا درخواست میدن قبول نمی‌کنم  حوصله چت خصوصی ندارم ،اومدم اینجا که  پیش بقیه حرف بزنم

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل پی ویشون نرو چیزایی نشنوی که برای سنت بد باشه 😂😬

نه دیگه واسه همین کاربریم زدم مرد

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

رئیس سایت ورود کاربران مرد رو ممنوع نکرده اتفاقا کاملا آزاد گذاشته درضمن توی سایت مگه ما راجع به نی ...

خانوم محترم وسط تاپیک پریودی میبینی طرف پست میذاره یا چمیدونم یکی با شوهرش یه مشکلی داره و یه چیزی میگه اینا میرن درخواست میدن 

یارو دو دقیقه از تشکیل اکانتش نگذشته درخواست میده خب مشخصه بابت چی اومده اینجا لابد شما مشکلی نداری باهاشون حرف بزنی خب بزن

خیلی وقتا یه تاپیکایی میزنن که راجب مسائل عادی(به قول شما)نیست درسته که نباید همچین تاپیکایی زده بشه ولی این مردی که تاپیکا رو میبینه و بازم اینجا موندگاره مرد نیست خاله زنک به تمام معناست

خوبه

خلاصه مراقب باشین ددی سایت رفتین زیاد درد و دل نکنید چون نصفشون دخترن با کاربری مرد منم میشناسم چندتاشونو

خلاصه مراقب باشین ددی سایت رفتین زیاد درد و دل نکنید چون نصفشون دخترن با کاربری مرد منم میشناسم چندت ...

شاید باورت نشه، ولی اون سایت برام خیلی چندشه و بدم میاد ازش، اینجا بالای 10 تا کاربری دارم با اسم خودم ولی اونجا یکبار فقط گشت زدم حالم بهم خورد چیز بیخودیه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

شاید باورت نشه، ولی اون سایت برام خیلی چندشه و بدم میاد ازش، اینجا بالای 10 تا کاربری دارم با اسم خو ...

چی بگم چند ماهیه نرفتم کلاسایتش قاطیه هیچیش معلوم نیست سایت خودمون بهتره 

باشه سایت عمومیه ولی درک نمی‌کنم چرا یه مرد باید بیاد وسط سایتی که ۸۰ درصدشون خانم هستنآشنایی با روح ...

حالا چند درصدش مربوطه بارداریه؟ وقتی خودمون میدونیم افراد مریض زیاده چرا همه تاپیکی  زده میشه؟ 

مث اینکه یه خانمی لخت مادر زادبره بیرون بگه هیچ اقایی نگاه نکنه.اصلا امکان داره

چی بگم چند ماهیه نرفتم کلاسایتش قاطیه هیچیش معلوم نیست سایت خودمون بهتره

خب دقیقا همینه، یک سایتیه که معلوم نیست به چه هدفی ساخته شده حس میکنم خانمای مرد ستیز اینجا ساختنش 😂😬🙄 نه قالب وب جالبی داره، نه سرور خوب، و مشخصه از نی نی سایت تقلید شده، کاربراشم خیلی کمه، اصلا جذابیتی نداشت برام یکبار که داخلش رفتم نفهمیدم کی جواب کیو داده و کی استارتره اصلا 😂😂 میدونید سایتایی مثل نی نی سایت من زیاد عضوم، همه ی اینا از یک سایت خارجی به نام Reddit و Queora تقلید شد، نی نی سایتم از همینا تقلید شد، در اصل اگه این سبک سایت ها برای هردوجنسیت جذابیت داره فقط و فقط ایده اش هست که ایده اش بر اساس همین سایتای خارجیه که ایده اش معروفه به پرسش و پاسخ(Question And Answer) برای همین، ولی جالبه این دوتا سایت اصلا حتی ادمین ندارن فقط دسترسی کامل رو به استارتر دادن مثلا استارتر میتونه تعیین کنه کی داخل تاپیک ها باشه کی مسدود بشه و کی نباشه، و اصلا هم نه مردستیزی هست و نه زن ستیزی بنظرم این ایده بهتر بود که ادمین همون استارتر بود

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

حالا چند درصدش مربوطه بارداریه؟ وقتی خودمون میدونیم افراد مریض زیاده چرا همه تاپیکی زده میشه؟ مث ای ...

اخیار تاپیک دست طرفه لابد فکر کرده مشکلش اینجا حل میشه

مردی که این تاپیکا رو میبینه و اینجا میمونه مشکل داره

یه بار دیدم وسط تاپیک پریودی که کاملا موافقم نباید همچین تاپیکی زده بشه چون جاش اینجا نیست مردی دراومده بهش گفته:قربونت برم و بیا خودم خوبت کنم و فلان 

این مریضه وگرنه مرد واقعی جاش بین این همه زن نیست 

من هیچوقت حس خوبی نمیگیرم که یه آقا بخواد بین جمع زنونه ای باشه که مسائلش ربطی به آقایون نداره چه حضوری چه مجازی نظر شما محترمه

اخیار تاپیک دست طرفه لابد فکر کرده مشکلش اینجا حل میشهمردی که این تاپیکا رو میبینه و اینجا میمونه مش ...

من با امدنشون موافق نیستم.میگم کاری که از دست ما ساخته نیست چه باید کرد جز کنار اومدن.

پس دعوا خوبه

من طرف نه اون خانوما رو میگیرم نه اون آقایون رو ولی دیدم طرف درخواست داده با کاربری خانم یه روزه دار ...

منم واسم پیش اومده که با پروف خانوم بوده و من قبول کردم، ولی من خدا رو شکر سریع از لحن حرف زدنش میفهمم که طرف آقاست و یا حذفش میکنم یا اصلا جوابشو نمیدم خودش دیگه ول میکنه میره