2777
2789
عنوان

اگه نمیتونید مراقب بچتون باشید بچه نیارید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم اما از دست این پدر مادر خیلی ناراحت شدم خدا نینیت زو واست نگه دا ...

ن جانم خواهش میکنم❤❤💫. خدا بهت سلامتی بده گلم. مرسی عزیزم ❤❤

تقصیر اون بوده بچش مرده بعد من بی رحم😐

یه سوال؟

یه متجاوز به یه نفر تجاوز کنه 

تقصیر کدومه ؟

دختره یا متجاوزه؟

....

اینم مثل همونه 

یه قاتل دزد یه نفرو بدزده ،تقصیر دزده یا مادر بچه؟😐

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب نباید حواسشون باشه ؟😐

بهش تجاوز شده؟

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه سوال؟یه متجاوز به یه نفر تجاوز کنه تقصیر کدومه ؟دختره یا متجاوزه؟....اینم مثل همونه یه قاتل دزد ی ...

تقصیر مادر بچه و تقصیر مادر دختره که حواسشون به بچشون نبوده 

من فقط یچیزو فهمیدم ازاین دنیا ،اتفاقا خونواده هایی که بی خیالن واصلا به بچه اهمیت نمیدن واسشون ازاین اتفاقا نمیفته اونوقت میبینی یکی صدشو برا بچش گذاشته باز اخرش بلا به سرش میاد ،خدا بهشون صبر بده ،خیلی بدشانسی اوردن ...

نمیشه والدین رو قضاوت کرد هیچ کس بیشتر از اون پدر مادر الان ناراحت نیست حتما دلایل خودشونو دارن از کجا می‌دونی مثلا شاید پسره گفته میرم حیاط ولی از خونه زده بیرون 

هر چیزی ممکنه سریع والدین رو زیر سوال نبرید از کجا میدونید اصلا ماجرا چی بوده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یکی پیش ما یکی از اعضای خونواده خانومه فوت کرد همینجوری که هول میشن میرن یادشون میره بچه رو ازتوماشین دربیارن همینجوری بچه میمونه توماشین گرماخرماپزون خوزستان بچه از گرمامیمیره میگن گوشت بدنش آب شده بود وقتی رفتن توماشین دنبالش 

حواستونو خیلی جمع کنید خانومه فک کرده باباباش اومده آقاهه فک کرددنبال مامانش رف داخل 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اسی مجردی؟ شاید بگی خرافاتی هستم ولی یچیزایی میبینی بعدازمدتی به خود ادم برمیگرده مخصوصا وقتی ازیچی بدمون بیادیاایراد ازیکی میگیریم میبینی بعدازمدتی همون مشکل رو خودمون پیدا کردیم. پس خواهشا قضاوت نکنیم یک درصد تصور کن پیامت رو یکی ازاشناهاش ببینن و به گوش مادرع برسه اونم ت چنین شرایطی، چون اسم بچه روهم اوردی. 

من یه دونه عصری خونده بودم ده ساله نمیدونم منظورت همون بچه س یا نه. ولی خدا ب پدرومادرش صبر بده هیچکس نمیدونه اصل ماجرا چی بوده شاید مادرع هم دنبال بچش گشته ک نهایت الان دیده چنین اتفاقی برای عزیزش افتاده

مادر ما اجازه نمی‌داد شب ها بیرون باشیم

چه ربطی داره پدر و مادر شما هرکاری کردن درسته؟

۲۶ سالمه و یه زمانی خونه مون رو به روی یه پارک کوچیک بود تا ۹ شب با بچه های محله مون اسکیت و نقاشی و دوچرخه سواری می کردیم...

الان وضعیت یه طوره که نمی شه فهمید چهکاری درسته چه کاری نیست..آدم بزرگشم امنیت نداره اگه بخواهیم رعایت کنیم باید یه گوشی بدیم دست بچه بشینه

تقصیر مادر بچه و تقصیر مادر دختره که حواسشون به بچشون نبوده

وا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا