2777
2789
عنوان

زیاد فکر میکنم

113 بازدید | 12 پست

من زیاد غرق تخیلاتم میشم و هی دوست دارم این تخیلاتمو بنویسم وقتی شروع میکنم به نوشتن دقیقا جاهایی که مکالمه داره میمونم😑 مثلا پسر شخصیت تو دیدار اول چی بگه که خیلی قشنگ باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکالمه خیلی سختتته

عزیزم باید داستان نویسیتو تقویت کنی ، واسه هر مکالمه قبلش فکر کن که میخوای اون مکالمه به چی برسه ، به دعوا ؟ کلکل ؟ صرف یه قهوه ؟ قدم زدن ؟ به اون نتیجه ای که مکالمه هه باید بهش برسه فکر کن و سعی کن مکالمه رو جوری که میخوای هدایت کنی به اون سمت بسته به داستان و موقعیتی که شخصیت ها توش هستن

مثلاً دو شخصیت همکارن 

پسر با لبخند : خسته نباشید

دختر درحالی که سرش پایینه ، نگاهشو بالا میاره و نگاه میکنه : ممنون همچنین شما

_ من دارم میرم واسه خودم چایی یا قهوه بریزم ، میخورید شما ؟

+ نه ممنونم مرسی

_ تعارف چرا یه چاییه دیگه

+ دختر با خنده : باشه پس ممنون میشم واسه منم بیارید

_ کم رنگ یا پر‌رنگ ؟

+ مگه کلاه قرمزیه 😂 کمرنگ کمر باریک تو سینی پلاستیکی لطفاً 

_ چشم 😂

چند دقیقه بعد

پسر در حالی که سینی دستش رو روی میز وسط اتاق میزاره اشاره ای میکنه : بفرمایید

+ کمرش اونقدم باریک نیست ولی خب ممنونم لطف کردین 

(اینجا مثلاً میتونی دیالوگ های سکسییی برای مخ زنی اضافه کنی ، بستگی داره بع روند و جو داستانت )

و ادامش و صحبت هایی که سر میز باهم میکنن

سلام من شخصیت پسر هستم با من دوست میشوی آیا

به عنوان نقش اول داستان ضعیف عمل نکردی آیا؟😂

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"