2777
2789

:امروزسقط کردم بچمو دادم بردن خاک کردن چقدر زجه زدمو گریه کردم خدا خودش میدونه

یه تیکه از قلبم دیگه باهام نیست تا دیدم یچیزی ازم اویزون شد قلبم ریخت دستای کوچولوش پاهای کوچولوش انگشتای ریزش خدا با دقت همه چیشو افریده بوود 

ولی سرش💔 سرش خیلی بزرگ بود همونجوری ک دکترا گفته بودم 

گردنش ورم داشت😔 همونظور ک گفته بودن 

من ساعتها برات اشک ریختم پسر قشنگم تا امروز فکر میکرم تو دختری و هر روز باهات تو‌دلم صحبت میکردم تا دیدم پسری قلبم ریخت برات دلم برات تنگ شده ولی نمیخواستم با اومدنت بگی کاش منو نمیاوردید.

هیچکی نمیدونه من چیو از دست دادم چون هیچکس متوجه چیزی ک از دست دادم نیست همش میگن تو ک فقط تو شکمت بود ندیده بودیش چرا انقدر گریع میکنی 

نمیدونن من هر روز باهات حرف زدم و کل روزمو برات تعریف کردم 

فرشته پاکم میدونم‌چقدر تلاش کردی ک زنده بمونی و قلبت داشت میزد قربون پاکی کف دستات برم ک گذاشته بودیشون رو صورتت مادر بمیره برات 💔😔

تا ابد داغت رو سینم تازه میمونه پسر نازنینم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات

خدا بهت صبر بده 

ان شالله سالی دیگه این موقع بچه سالم و صالحی بغلت هست

غصه نخور قربونت برم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
الهی بیمیرم تو حرم امام رضا هستم دعا میکنم برای آرامش قلبت سقطش کردید یا سقط شد؟

خیلییی ممنونم‌مهربونممم

نه مشکل داشت دکترم ختم بارداری اعلام کرد 

قرص داد بهم گفت باید بندازی مشکل داره💔😭 خدا میدونه چقدر کلنجار رفتم تا قبول کردم

ببخشید میشه منو دعا کنید خیلی دلم میخواد بیام مشهد اما نمیشه خوشا به سعادتتون

چشم حتما قابل باشم ❤️دعا کردم 

انشاءالله با زودی میری گلم 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

درکت میکنم عزیزم منم هفت هفته بودم سقط داشتم حتی نتونستیم ببینمش ولی خیلی دلم براش تنگ شده واقعا انگار یچی کمه تو زندگیم به جای خالی هست و هروقت یادش میفتم گریم میگیره 😢😭

حق داری ناراحت باشی گریه کن خودت رو خالی کن منم کلا اون هفته که اینطوری شدم فقط گریه میکردم 

امیدوارم دوباره دامنت سبز بشه 🌱

یه نی نی خوشگل و سالم داشته باشی ♥️❤️