2777
2789

یه بار جدا شدم با دوتا بچه .بعد ی پسر مجرد ۶ ماه تمام پاپیچ ک ازدواج کن با من هی رد کردم اخر خانوادمو راضی کرد.ولی خانواده خودش راضی نبودن و بدون اونا اومد خاستگاری .

خانواده منم دیدن مجرده گفتن کی بهتر از این ک با دوتا بچه اام هستی و میخادت .ازدواج کردیم .

برا من کلی محدودیت ک بیرون نرو خودشم ماهی یه بار یه ساعت کلا اونم کاری داشتم بیرون منو از خونخ بیرون میبرد .

توقع هم داشت هر شب برنامه و ...

وانمود میکرد ک بچه هامو دوست داره بچه هامم کوچیک ۲ونیم و ۴ ونیم ساله

حتی محدود کرده بود ک پدر بچه هات حق نداره پیام بده و بخواد بچه هارو ببینه و هر چی گفت راه اومدم از نفقه و مهریه بچه ها گذشتم ک زندگیم با این آقا یه وقت خراب نشه بخاطر دو قرون مال دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب خانواده ات نگفتن آخه این پسر شلغم که نیسخانواده اش کووووو

مجرد بودن یارو برای اینجور افراد امتیاز بزرگه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دوسه ماه گذشت چون صیغه بلند مدت کرده بودیم گفت مادرم اینا به شرطی راضی به عقد رسمی شدن تو رو قبول کنن ب عنوان عروس حامله شی بعد الان که بچه ۱۷ هفته است  اتفاقی تو ماشینش قرص پیدا کردم

خیلی سعی کردم به روی خودم نیارم دکتر رفتم برای بچه گفتن رابطه نباید داشته باشی دیگه بحاطر جنین سقط میشه خطرناکه ولی هر چی بهش میگفتم ا۱لا انگار نه انگار هر شب میخاست و اگر خلافش پیش میرفتی سریع میزد تو سرو کله خودش که دوسم نداری و فکر همسر قبلیت هستی لابد 

آخر دیگه ترکیدم  گفتم بهش یه روز که نه کار میکنی دریت نه میزاری بچه هام پدرشونو ببینن اونم شرط گذاشته برا من که اگر اجازه بدی بچه هارو ببینم نفقه بچه ها و حق حقوقتو سر تایم میریزم ولی راضی نشد ک نشد میگفت خودم خرجشونو میدیم از اون قطع ارتباط باش