2777
2789
عنوان

خدا نگذره از آدم های عقده ای حسود

187 بازدید | 11 پست

خدا لعنت کنه اونی رو که از حسادت یا هر چیزی میزنه در میره چشم دیدن خونه و ماشین کسه دیگه ای رو نداره ، با خون دل خوردن با کلی قسط و بدهی بدبختی اومدیم یه ماشین خریدیم بعد دوهفته امروز نیم ساعت رفتیم بیرون یه غذا خوردیم برگشتیم دیدیم یکی مالیده به ماشین در رفته ، خدا لعنتش کنه ایشالا صدبرابرش از مالش بره کثافت آشغال

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی سرطان بزننن هرچه ادم حسود وعقده ای هست

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بد مالیده؟ 

حالا حق داری ماشین نو بوده، ولی با فحش و نفرین، دل قشنگتم مثل ماشینتون خراب نکن

بدون از نگاه خدا دور نبوده و این حق الناس همیشه به گردنش هست مگر شما ببخشید 

البته بازم شما ببخشید هر عملی یه عکس العملی داره، اون عکس العمل اش به سمش خواهد امد

بعد صدفه کنا بذارید، الحمدالله بلا به جونتون نخورده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بد مالیده؟ حالا حق داری ماشین نو بوده، ولی با فحش و نفرین، دل قشنگتم مثل ماشینتون خراب نکنبدون از نگ ...

شما از زندگی من و شرایطی که توشم خبر نداری

هیچوقت ازش نمیگذرم خدا ازش نگذره

💕
شما از زندگی من و شرایطی که توشم خبر نداریهیچوقت ازش نمیگذرم خدا ازش نگذره

نگفتم بگذرید، گفتم نفرین نکنید، چون حدیث قدسی داریم که خداوند گفته همدیگر رو نفرین نکنید

ان شاءالله خداوند براتون از راه حلال خودش جبران میکنه

بد مالیده؟ حالا حق داری ماشین نو بوده، ولی با فحش و نفرین، دل قشنگتم مثل ماشینتون خراب نکنبدون از نگ ...

دوسال تموم نشستم توو خونه از تفریحم زدم چشمو کمرو اعصابمو پای کار اینترنتی گذاشتم پول جمع کردم شوهرم درآمدش ۳۰ تومنه ماهی ۷۰ میلیون قسط داریم یه ماه یه قسطو میدیم یکیش عقب میوفته ماهه دیگه یکیشو ... خدا ازش نگذرههههه

💕
دوسال تموم نشستم توو خونه از تفریحم زدم چشمو کمرو اعصابمو پای کار اینترنتی گذاشتم پول جمع کردم شوهرم ...

حق داری ناراحت باشی، ولی اینو بدون خدا از سر این ادما که نمیگذره مگر اینکه جبران کنن، که اینم زده و رفته

حالا حرص نخور

به قول شوهر من میگه مثلا 100 میلیون ضرر کردیم تو اندازه یه میلیارد غصه خوردی، فدای سرمون درست میشه