2777
2789
عنوان

توی رابطم همش بحث داریم

163 بازدید | 17 پست

پسره یکی دوبار پشت تلفن حین بحث سرم داد زده ولی فش و بی‌احترامی نداشتیم 

حس میکنم باهام خوب برخورد نمیکنه 

و بارها بهش گفتم صداتو حین دعوا بالا نبر 

بعد که تموم میشه عذر خواهی میکنه

ببین این یه قانون کلیه تا قبل ازدواج در دوران خوش خوشان دوستی هر کاری کرد که تو ذوقت خورد بعد از ازدواج ضربدر ۱۰۰ کن یا گاهی به توان ۱۰۰۰ برسون میشه بعد ازدواج

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینهوقتی دو تا آدم مختلف اید طبیعیه فقط باید راه و چاه شو پیدا کنین ببینید چجوری باید تو لحظات خاص باهم رفتار کنین که بین تون حرمتی نشکنه

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

همینهوقتی دو تا آدم مختلف اید طبیعیه فقط باید راه و چاه شو پیدا کنین ببینید چجوری باید تو لحظات خاص ...

من سکوت میکنم آروم حرف میزنم 

شاید یه ثانیه صدام بره بالا ولی اون همش صداشو میبره بالا

من سکوت میکنم آروم حرف میزنم شاید یه ثانیه صدام بره بالا ولی اون همش صداشو میبره بالا

بعضیا مدل شون همینجوریه خیلی وقتا حتی خودشونم متوجه نمیشن اینجور مواقع باهم حرف نزنید وقتی آروم شدین صحبت کنین

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

ببین اینو منی میگم که ۵ سال دوست بودم با همسرم ۱۵ ساله ازدواج کردیم ۳۹ سالمه😁

ینی ممکنه عصبی بشه فش بده؟

یا دست بزن ؟؟؟

نمیتونم اینارو تحمل کنم 

صدای بلند رو توی دعوا باز تحمل میشه کرد ولی اینارو نه  

ینی ممکنه عصبی بشه فش بده؟یا دست بزن ؟؟؟نمیتونم اینارو تحمل کنم صدای بلند رو توی دعوا باز تحمل میشه ...

ببین به خیلی چیزا بستگی داره اینکه تو خانواده بین پدر و‌مادرش چه جوی حاکم بوده رابطش با اعضای خانوادش چطور بوده دوستاش به چی میشناسنش خیلی پارامترا داره ولی اگه خودت دیدی که بله حتما اینکارو میکنه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...