2777
2789
عنوان

این حرف رو تا ابد نبخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 29 پست
ناراحت نباش به روز سر بچه اش میاد

من کم  خاستکار نداشتم تاحالا هیج مردی به خاطر ازدواج قبلم منو پس نزده و  بی احترامی نکرده

حرف ایشون خیلی منو رنجوند

یه لحظه حس کزدم شاید من چیز متغفن و چندشی و نجسی ام بنظرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازع فهمیدم که همه ی این چیزا از حسادته.الکی توجیه میکردم قبلا برای خودم که اصلا فلانی حسود نیست و.. ...

به چی من حسادت کنه؟؟؟

به زندگیم که نابود شد

مال و ثروتی که از دست دادم

به صبح تاشب کار کردنم یا سفید شدن موهام

حسرت اینکه مادر شم به دلم مونده

من کم خاستکار نداشتم تاحالا هیج مردی به خاطر ازدواج قبلم منو پس نزده و بی احترامی نکردهحرف ایشون خ ...

تفکر جامعه ما متاسفانه راجب زن مطلقه همینه تو عصر قجرن انگار طرف قتل کرده برات مهم نباشه اصلا به درک 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

عزیزم از ناد‌ونیش گفته، تربیت نادرستی داشته که باعث شده این طرز فکر رو داشته باشه. زمانه‌ی خرابی هم داریم، دور از حضور تو ولی آدم خوب سخت پیدا میشه اونم ندونسته و حرفی به زبون آورده. خلاصه به دل نگیر، شما ببخش و بسپار به خدا.. زندگی و دوران یه جوری براش میچرخه که اونم عبرتشو درسشو از این ناآگاهیش میگیره. هممون داریم درس پس میدیم، هرکسی به شکلی. 

تفکر جامعه ما متاسفانه راجب زن مطلقه همینه تو عصر قجرن انگار طرف قتل کرده برات مهم نباشه اصلا به درک

خواهرم گفت اخه🫠

کس دیگه بود قطعا میشستم پهن میکردم

ثلی‌وقتی اون گفت انگار شوک شدم

اونم خواهری که شاهد رنجت بوده

من حتی هزارتومن مهریه نگرفتم

گفتم از غریبه چه توقعی دیگه میتونم داشته باشم

عزیزم از ناد‌ونیش گفته، تربیت نادرستی داشته که باعث شده این طرز فکر رو داشته باشه. زمانه‌ی خرابی هم ...

منو میشناسه و گفته

دلم شکسته ولی پیش خدا به زبون نیاوردم که دلم شکست

اما خوب خدا تو دلم رو میبینه

خواهرم گفت اخه🫠کس دیگه بود قطعا میشستم پهن میکردمثلی‌وقتی اون گفت انگار شوک شدماونم خواهری که شاهد ...

بمیرم برای دلت 

چه خواهری بوده 

ولش کن خانواده ها اینجورین بخدا من از پدرم بدتر از اینا شنیدم

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

به چی من حسادت کنه؟؟؟به زندگیم که نابود شدمال و ثروتی که از دست دادمبه صبح تاشب کار کردنم یا سفید شد ...

چون یکبار جدا شدید و دوباره خواستگار مجرد داشتید،پیش خودش چه فکرایی کرده.

وگرنه این حرف هیچ معنیِ دیگه ای نداره.

شاید از نظر تو اینجوریه ولی آدم حسود حتی به این چیزا هم حسادت میکنه.من دلیل دیگه ای پیدا نمیکنم.

امیدوارم ازدواج بسیار خوبی کنی و خوشبخت بشی.تا کور شود هر آنمس که نتواند دید🌹

هرچی هم باشهیسری حرفا خیلی زشته

ای خوااااهر بعضیا کلا زبونشون نیش داره  اونقدددرررر ضربه خوردم که بایاداوریش حس می کنم قلبم  سوراخ میشه من‌جدا نشدم ولی به نظرم ربطی نداره  طرف نیش داره هرکس‌ رویه جورمیزنه

بعضی حرفا بدون در نظر گرفتن شماست،یعنی فرد با شما انقدر  نزدیک و صمیمیه و شما رو دوست داره و بهتون اعتماد داره،  که یادش  میره قاعده ای  که داره طرح می‌کنه شامل شما هم میشه. 

احتمالا خواهر شما هم چند نفر  مطلقه دیده و یه تیپ خاص از مطلقه تو ذهنش  داره که اصلا شما رو  در  اون دسته و تیپ نگنجونده هیچ وقت . وقتی  هم این حرف رو می زده اگه حواسش به طلاق شما هم بوده با خودش  فکر  می کرده،  خب  خواهرم می  دونه منظور  من شامل اون نمیشه ، بحث  اون جداست از بقیه طلاق گرفته ها. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
بعضی حرفا بدون در نظر گرفتن شماست،یعنی فرد با شما انقدر نزدیک و صمیمیه و شما رو دوست داره و بهتون ا ...

توجیه غیرمنطقی ای هست

داشتیم درمورد ازدواج من اون لحظه صحبت میکردیم متظورش من بودم