کاش یروز مادره یه پسر باشم...یه دختر دارم که با دنیا عوضش نمیکنم...
اما کاش خدا یه پسر هم بهم بده..
نگید تعیین جنسیت و اینا..
شوهرم مخالف این چیزاس ...
میگه صلاح باشه خدا میده و دکتر تغذیه و اینارو ولکن دختر هم خیلی خوبه
خودمم چیزی بزور نمیخوام..
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
منظور همون خداست..وگرنه به دنیا باشه جز رنج و عذاب هیچ کوفتی نمیده
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا نکنه عزیزدلم فقط توی این شبها منو دعا کنید خیلی سخته اول از همه جلوی همسرم شرمندم که نتونستم براش بچه سالم بیارم از یطرف هم ازش ممنونم که با اینکه هرکار دیگه میتونست بکنه باز میگه خدا منو و تورو قسمت هم کرد شاید صلاحش در این بوده نگران نباش بیچاره چقدر پول خرج من کرد
خدا نکنه عزیزدلم فقط توی این شبها منو دعا کنید خیلی سخته اول از همه جلوی همسرم شرمندم که نتونستم برا ...
به این فکر کن چه همسر خوبی داری..بچه رم مطمعن باش بزودی خدا میده ..صلوات فرستادم برات
تو چند وقتی میمردن بچه هات؟ ببخشی میپرسم تخمک اهدایی شرایطش چجوریه؟
یکیش ۱۵ هفته یکیش ۱۸ هفته هر دو پسر بودن
کاریوتایپ انجام دادم معلوم شد جابه جایی کروموزومی دارم و روی باروری تاثیر میذاره که فقط یک ششم تخمک های من بچه سالم میشه بقیه اش به درد نمیخوره دکتر گفت برو پی جی دی چندین جا رفتم قیمت خیلی بالاست و احتمال اینکه جنین سالم درست بشه بسیار کم گفتم همون تخمک اهدایی بهتره دیگه میدونم سالم میشه تخمک مال یه خانم دیگه رو با اسپرم همسرم میشه ی بچه که ژنتیکش هیچ شباهتی به من خاک بر سر نداره فقط توی شکم منه
مردم میرن از پرورشگاه میارن تووقتی اسپرم همسرته وتوی شکم شماس پس قطعا بچه خودته اره فقط خودتو شوهرت ...
میدونی چیه من سنم خیلی کمه هم توی خانواده خودم هم همسزم بشدت بدخواه داریم و اصلا رابطه خوبی با خانواده شوهرم ندارم حرفایی میزنن مغز و استخونم آتیش میگیره نمیگم دیر شده خدا خودش شاهد منو همسرم همه تلاشمون رو کردیم و نشد گفتم اولی رو اهدایی میگیرم که دهنشون رو ببندن بعدش بدون اینکه کسی بفهمه اینقدر باردار میشم که یا بمیرم یا بچه از خودم گیرم بیاد خیلی سخته 😭 از همه مهم تر شوهرم عاشق بچس بهم گفت میشه هرجور شده ی بچه برام بیاری آخه وقتی دوتامون تنهاییم دلم یجوری میشه که با بچم بازی کنم دلم شکست اول برای اون بعدش چند روز برای بدبختی و کم شانسی خودم زار زدم ایا خدا یادش رفت من ۲ خرداد ۱۴۰۱ توی بیمارستان شوشتری تا سر حد مرگ رفتم دلش برام نسوخت😭😭😭😭😭